Jongerenambassadeurs Talk: praat toekomst met me
Laat Je Horen!

Jongerenambassadeurs Talk: praat toekomst met me

VR 17 SEP 2021 om 19:00 uur tot 20:30

MELD JE HIER AAN!

Praat toekomst met me! Jongerenambassadeurs organiseert van maandag 13 tot en met vrijdag 17 september de Week van de Jongerenstem!

Bij Jongerenambassadeurs staat jongerenparticipatie centraal. Het team van Jongerenambassadeurs is daarom al maanden bezig om in dat kader een week vol leerzame, inspirerende en gezellige activiteiten voor jullie te organiseren. Deze week is voor alle jongeren van 14 tot en met 27 jaar; of je nu jongerenambassadeur bent, je al een ambassadeurschap hebt gedaan of kennis wilt komen maken, iedereen is welkom!


Tijdens de talk gaan we in gesprek met voormalig VN-jongerenvertegenwoordiger Jahkini, lhbti+-activist Zeger en spokenword artiest Karim. We praten over hoe zij hun ambities waar hebben gemaakt en vorm geven aan hun eigen toekomst. Na afloop kan je eigen vragen stellen aan onze sprekers en met elkaar in gesprek te gaan. Plus: er vindt een korte performance plaats! Meer informatie over de hele week vind je op https://www.jongerenambassadeurs.com/week-vd-jongerenstem/.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ