Jazzkelder: jamsessie
Laat Je Horen!

Jazzkelder: jamsessie

WO 18 AUG 2021 om 19:30 uur tot 22:00

RESERVEER JE TICKETS HIER!

SINGLE TICKET | DUO TICKETS

*Update: vanwege corona zal de openingsband van deze Jazzkelder, DDM Trio, helaas niet kunnen spelen. We beginnen in plaats daarvan meteen met de jamsessie. Neem je instrumenten mee, let's jam!

Muzikanten die willen meespelen nodigen we uit om zich – voorzover nodig – voor te bereiden op het spelen van één van de volgende nummers (in willekeurige volgorde):

In Walked Bud

Tenor Madness

Pithycantropus Erectus

Lady Bird

Impressions

Freddy Freeloader

Mr. P.C.

Now is the time

Well You Needn’t

Nostalgia in Times Square

All Blues

--

Diep in het hart van Utrecht vind je het best bewaarde jazzgeheim van de stad: de Jazzkelder van De Kargadoor. Elke avond opent een band met een kort concert, waarna dezelfde band een jamsessie zal leiden. Met in deze editie: DDM Trio.

DDM Trio is onstaan op het Utrechts Conservatorium. Het trio bestaat uit Damian de Muijnck (Drums), Anosh ter Haar (contrabas) en Jonas Hörmann (piano). Het trio speelt jazzstandards die hen inspireren en daarvan ook eigen arrangementen. Laat u verrassen en swing vooral lekker mee!

Na het openingsconcert kun je een live jamsessie bijwonen met lokale jazzmusici- en liefhebbers.

* Belangrijk!

- Jazzkelder is gratis toegankelijk maar reservering is verplicht.

- We hebben plaatsen voor setjes en singles. Hierbij gaan we ervan uit dat je zelf bepaalt of je met iemand zonder 1,5 meter afstand veilig kan genieten van Jazzkelder. Dit zijn bijvoorbeeld mensen uit hetzelfde huishouden.

- Heb je gereserveerd maar heb je toch klachten? Wees verstandig en blijf thuis! We doen een gezondheidscheck aan de deur.

- De Jazzkelder is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ