Duurzame Week: De Verborgen Impact
Laat Je Horen!

Duurzame Week: De Verborgen Impact

ZA 10 JUL 2021 om 13:00 uur

We kunnen allemaal een stap zetten om ons leven verder te verduurzamen. Tijdens deze lezing leer je hoe je keuzes maakt die impact hebben. Zo weet je precies in welke dagelijkse situaties je het meeste verschil kunt maken voor een duurzame leefstijl!

Stel, je staat in de supermarkt en je wilt een komkommer kopen. De biologische variant is verpakt in plastic en de niet-biologische ligt verpakkingsvrij in het schap. Welke komkommer kies je?

Na deze lezing van Estella Franssen, gebaseerd op het boek De verborgen impact van Babette Porcelijn, heb je genoeg handvatten die je helpen bij het maken van dit soort keuzes.  Zo weet je precies in welke dagelijkse situaties je het meeste verschil kunt maken voor een duurzame leefstijl.

Je krijgt inzicht in de globale context van onze impact op de planeet. En een praktisch handelingsperspectief dat je thuis kunt toepassen. Je zult zien dat het echt verschil maakt wat je doet. Leer hoe je het meest effectief aan de slag kunt gaan voor een fijn en duurzamer leven!

Over Estella Franssen
Estella Franssen is sinds 2019 gecertificeerd spreker bij Think Big Act Now. In het dagelijks leven werkt ze als projectmanager voor het centrum voor natuur- en milieu-educatie de Ulebelt in Deventer. Zo biedt ze handelingsperspectief aan allerlei groepen in de maatschappij, van burgerinitiatieven tot bedrijven.

Estella werkt al haar hele leven aan het inspireren en mobiliseren tot een meer duurzame leefstijl en woont in het Aardehuis, de meest ecologische woonwijk van Nederland.

Aanvang: 13.00 uur | Gratis toegankelijk | Aanmelden via deze link |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ