Utregticana: Siebe Palmen en Van Piekeren (19.30 uur Show)
Laat Je Horen!

Utregticana: Siebe Palmen en Van Piekeren (19.30 uur Show)

VR 25 JUN 2021 om 19:30 uur tot 20:30

Utregser krijg je het niet! Kleinkunst-duo Van Piekeren hosten Utregticana in de Werfkelder van De Kargadoor, met singer-songwriter Siebe Palmen.

Utregticana is terug, Doorloopshow stijl! Hoe het werkt: Je koopt van tevoren een kaartje voor een van de tijdsloten. In een kleine groep ga je twee toffe shows van ongeveer elk 30 minuten zien. Zo kunnen we meerdere groepen verwelkomen en kan jij weer van cultuur genieten. Win win!

Ticketlinks onderaan de tekst!

Een bijzondere editie van Utregticana. Na een openingsshow van Utreg-duo Van Piekeren verwelkomen we zanger en liedjesschrijver Siebe Palmen.

Siebe maakt verhalende Nederlandstalige liedjes waarin pop en kleinkunst harmonieus samengaan. Enkel uitgerust met een heldere, trefzekere stem (zonder het rauwe randje te schuwen) en zijn gitaar doet hij iets bijzonders met het publiek: hij zet ze aan het denken en laat ze vergeten tegelijk.

* Belangrijk!

- Zorg dat je in het juiste tijdslot kaartjes koopt (zie hiervoor aanvangstijd).

- We hebben plaatsen voor setjes en singles. Hierbij gaan we ervan uit dat je zelf bepaalt of je met iemand zonder 1,5 meter afstand veilig kan genieten van Utregticana. Dit zijn bijvoorbeeld mensen uit hetzelfde huishouden.

- Heb je een kaartje of wil je een kaartje kopen maar heb je toch klachten? Wees verstandig en blijf thuis! Volgens de richtlijnen van de overheid wordt een mondkapje (tot je op je stoel zit) aangeraden.

- Utregticana vindt plaats in de Werfkelder en is niet rolstoeltoegankelijk.

Deur open: 19.45 uur | Start: 19.30 uur | Ticketlink voor setjes | Ticketlink voor singles |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ