Online dialoog: Ik ben nieuwkomer
Laat Je Horen!

Online dialoog: Ik ben nieuwkomer

DO 8 APR 2021 om 19:15 uur tot 21:30

Ben je nieuw in Utrecht? Of ben je ooit verhuisd naar een nieuwe plek? Was het tijdelijk of permanent? Hoe heb je je nieuwe lievelingsplek ontdekt? Hoe heb je nieuwe mensen leren kennen? In deze dialoog praten we met elkaar over de uitdagingen van een nieuwkomer. Iedereen is van harte welkom!
 
Ik ben nieuwkomer
Elke jaar verhuizen 30.000 mensen naar Utrecht. Tijdens deze dialoog staan we stil bij de uitdagingen van een verhuizing naar een nieuw land, stad, dorp of wijk. Is het lastig om te verhuizen naar een nieuwe plek? Voel je je soms eenzaam? Is het spannend om ergens helemaal opnieuw te beginnen? Kan je makkelijk nieuwe mensen en de buren ontmoeten? Hoe maak je nieuwe vrienden? Hoe vind je leuke activiteiten en hobby’s op je nieuwe plek? Deel je nieuwkomerervaring in deze online dialoog en laat je inspireren door verhalen van anderen.
 
Wat is een dialoog?
Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek en ontmoet je mensen die je niet vanzelf tegenkomt. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan. Een dialoog draagt bij aan onderling begrip, verbondenheid en inzicht.
Sinds de coronacrisis gaan we online in gesprek zodat iedereen op veilige afstand mee kan doen. Voor de online gesprekken maken we gebruik van Zoom.
 
Je kunt je aanmelden voor een dialoog via de website
 
Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ