Online Politiek Cafe: De Criminele Hoofdstad
Laat Je Horen!

Online Politiek Cafe: De Criminele Hoofdstad

WO 10 MRT 2021 om 18:30 uur

De Dom, broodje Mario en hoofdstad van internationale drugshandel: ons stadje. Velen weten het niet, maar Utrecht is ook dé stad van cocaïnehandel en het voorbereiden van liquidaties. Wat kan de gemeente hieraan doen?
In voorbereiding op het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen organiseren we een Politiek Café om met experts, GroenLinksers en anderen hierover van gedachten te wisselen.
Sprekers tijdens het Politiek Café zijn:
  • Elze van Driel is een van de makers van de podcast ‘Cocaïnekoorts’ (https://www.nrc.nl/podcast/cocainekoorts/) waarin ze onderzoekt wat de rol van de samenleving is op de ontwikkeling van de cocaïnemaffia in Nederland.
  • Dwight van van den Vijver is hulpofficier van Justitie en voormalig wijkagent van Kanaleneiland, waar hij zelf heeft ervaren wat voor invloed criminaliteit heeft op een wijk en de stad.
  • Laura Vissenberg is kandidaat Kamerlid voor GroenLinks. In Amsterdam heeft ze gezien hoe criminele geldstromen van invloed zijn op diverse beleidsterreinen in een stad.
De digitale inloop start op woensdag 10 maart om 18.30 uur. Een kwartier later, om 18.45, starten we met de PolCa. De PolCa is via een livestream op YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=PzweLZjw9wo) te volgen.
Wil je naast de website, nieuwsbrief en social mediakanalen van GroenLinksUtrecht op de hoogte gehouden worden van de eerstvolgende PolCa via WhatsApp? Dan kan je je nu ook aanmelden voor de Polca Nieuwsgroep GL030. Meld je aan en ontvang zo nu en dan updates en herinneringen! https://chat.whatsapp.com/GjKCSwIeGNzHbYS5F8qqSg
Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ