Utrecht College Tour: Shady El-Hamus
Ruimte voor initiatief en overleg

Utrecht College Tour: Shady El-Hamus

WO 26 FEB 2020 om 20:00 uur

Altijd al inspirerende levens- en carrièrelessen willen krijgen van bijzondere sprekers uit de werelden van politiek, media, cultuur en onderwijs? Dat kan, UtrechtCollegeTour is er voor je! College Tour, maar dan op z'n Utrechts. 

Met in deze editie Nederlands acteur en reggiseur Shady El-Hamus. Shady El-Hamus is één van de meest belovende regisseurs van Nederland! Hij studeerde aan de Nederlandse Filmacademie, waar hij afstudeerde als scenarist en regisseur, met twee afstudeerfilms.

Nadat hij afstudeerde werd Shady aangenomen op de National Film and Television School, waar hij in 2015 afstudeerde met de film Fairuz.

Zijn korte film Nachtschade uit 2017 werd bekroond met verschillende prijzen en was de Nederlandse inzending voor de Oscars in 2018!

Vorig jaar kwam zijn eerste lange speelfilm de Libi uit. De film vertelt het verhaal van drie jongens die tijdens een saaie schooldag door een groep meisjes worden uitgedaagd om hen 's avonds in club Jimmy Woo te ontmoeten. De jongens gaan de uitdaging aan en een spannende roadtrip door Amsterdam volgt...

Heb jij altijd al willen weten hoe een film wordt gemaakt? Ben je benieuwd hoe Shady op het idee is gekomen voor zijn films of heb je nog andere brandende vragen? Kom langs en stel ze!

 

Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:00 uur | Entree: gratis, meld je aan via deze link 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ