De Komijnen XXVI
Ruimte voor initiatief en overleg

De Komijnen XXVI

DO 20 FEB 2020 om 20:30 uur

Een gevalletje 'je moet het zien', dit surprise-ei onder de podiumacts. De Komijnen vermaken je iedere derde donderdag van de maand met een frisse line-up vol creatieve makers. Van muziek tot cartoons, van theater tot opera; alles passeert het De Komijnen-podium. Allemaal even absurd en 100% wtf-garantie gegarandeerd!

Wederom een absurde avond met vele gasten zoals natuurlijk het spraakmakende duo Radio Prima, maar ook Jan Schellink is van de partij met Thunderbeer (piano en viool).

verdere optredens van:

- s(/)o BauHaus is een improvisatieduo bestaande uit Lucas Kloosterboom (krullen) en Quartus Vlak (snor).

- Eenling Frits Jonker is stripletteraar, scenarist en typograaf. Daarnaast heeft hij vele interesses, waaronder muziek.  Bij de Komijnen komt hij vertellen over “de uithoeken van de muziekindustrie”.

- Dick Cools is de huisabsurdist van De Komijnen en brengt met Harmen Zijp van de Spullenmannen absurdistisch theater

- Joost Lieuwma van animatiestudio Frame Order is de maker van de razend populaire Cartoon-Box-animaties, die wekelijks verschijnen op internet.

Marlon Penn is producer, songschrijver en multi-instrumentalist. Maar daarnaast is hij ook fervent voetballiefhebber. Speciaal voor De Komijnen zal Marlon uitleggen waarom Memphis Depay minstens zo goed kan rappen als dat hij kan voetballen, middels een zeer gedetailleerde uiteenzetting van zijn Instagram-hit '5 Milli Freestyle'.

Frits Jonker is stripletteraar maar tevens audioarcheoloog. Hij gaat in op het werk van Patrick Feaster die een Nobelprijs verdiende maar niet eens het journaal haalde met zijn werk waarin hij geluiden hoorbaar maakte van vóór de uitvinding van Edison.Deur open 20:00 uur | Aanvang 20:30 uur | Entree: 8,50 vvk via deze link 9,- aan de deur

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ