Livestream Politiek Café: Blik op de weg
Laat Je Horen!

Livestream Politiek Café: Blik op de weg

Een avond voor gesprek, discussie en debat over actuele onderwerpen, belangrijke kwesties en prangende vragen. Voor verdieping en verkenning en met interessante sprekers. Dit allemaal in een informele sfeer.

Tijdens deze PolCa gaat Lot van Hooijdonk in gesprek met 'fietsprofessor' Marco te Brömmelstroet over het verkeer van de toekomst. Hoe richten we de openbare ruimte duurzaam en toekomstgericht in? Wat zijn de Utrechtse dilemma's en hoe gaan we daar mee om? Kunnen we nog een grote fietsrevolutie verwachten en hoe krijgt deze vorm in een stad als Utrecht?

Het politiek café is via een livestream op het YouTube-kanaal te volgen: https://www.youtube.com/channel/UCUTsNGc40P8DDhPy906YP6g. Via de livestream is het ook mogelijk om zelf vragen te stellen en input te leveren. Het is helaas niet mogelijk aanwezig te zijn op de locatie zelf.

Ter voorbereiding kan je je alvast inlezen in de vijf inzichten vanuit het boek van Marco te Brömmelstroet 'Het Recht van de Snelste' (https://open.decorrespondent.nl/11186/vijf-inzichten-die-je-blik-op-de-weg-voorgoed-veranderen/3436409738916-0e73f953/app-open)

Of bekijk dit prachtige filmpje over Utrecht (https://www.youtube.com/watch?v=Boi0XEm9-4E)!

Aanvang: 20.00 uur | Entree gratis | 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ