Geannuleerd: Jazzkelder: Marc OnStage + Jamsessie
Laat Je Horen!

Geannuleerd: Jazzkelder: Marc OnStage + Jamsessie

WO 21 OKT 2020 om 19:30 uur

Diep in het hart van Utrecht vind je het best bewaarde jazzgeheim van de stad: de Jazzkelder van De Kargadoor. Elke avond opent een band met een kort concert, waarna dezelfde band een jamsessie zal leiden. Met in deze editie: Marc OnStage

Jazz soul en pop crossovers. Standarts en covers vertaald naar eigentijdse versies in een combinatie van live instrumenten en digitale productietechnieken. Vanavond in een tribute aan J.Dilla; een mix van live gespeelde jazz fragmenten en hiphop ‘drunken drummer beats’. Marco neemt een combo mee om het live gehalte te onderstrepen

Marco Tenkink is begonnen als jazz en pop geschoold gitarist. Heeft zijn nieuw ontdekte liefde voor digitale middelen omgezet in een life act waarin pop soul jazz en hiphop in een cross-over met de sounds van nu.

Voor Marco was een van de leukste onderdelen van het conservatorium de jams waar jazz-Standards, soul en pop klassiekers verbouwd werden. Na jaren als gitarist in het professionele entertainment circuit is het voortaan ‘back to the roots’. Nu met de digitale omgeving van Ableton en live looping. Geïnspireerd door artiesten als Binkbeats en FJK heeft Marco Ableton als hart van zijn digitale band ingericht. Samen met digitale apparaatjes als de Binklooper en Follow device neemt Marco op, voegt toe, laat weg, triggerd bewerkt en onbewerkte live opgenomen samples in combinatie met pre-productiemateriaal uit eigen keuken. In sync met de muziek loopt een video achtergrond mee die sferen onderstreept of contrasteert, accenten versterkt om samen te smelten met de muzikale laag tot een euforische en dansbare beleving.

Programma:

19.15 - 19.30 uur: inloop. Wees op tijd, je kunt niet op een later tijdstip nog de zaal in.

19.30 uur: start openingsconcert Marc OnStage

20.15 uur: einde openingsconcert. Exit via uitgang werfkelder

20.15 - 20.30 uur: inloop via ingang De Kargadoor voor jamsessie. Muzikanten, meld je bij de balie zodat we je voorin de zaal kunnen plaatsen.

20.30 uur: start jamsessie

* Belangrijk!

- Jazzkelder is gratis toegankelijk maar reservering is verplicht.

- We hebben plaatsen voor setjes en singles. Hierbij gaan we ervan uit dat je zelf bepaalt of je met iemand zonder 1,5 meter afstand veilig kan genieten van Jazzkelder. Dit zijn bijvoorbeeld mensen uit hetzelfde huishouden.

- Heb je gereserveerd maar heb je toch klachten? Wees verstandig en blijf thuis!

Reserveer hier je kaartjes:

Setjes

Singels

Aanvang: 19.30 uur | Gratis toegankelijk, reserveren verplicht |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ