Geannuleerd: Utrecht College Tour: (Meester) Mark van der Werf
Laat Je Horen!

Geannuleerd: Utrecht College Tour: (Meester) Mark van der Werf

WO 14 OKT 2020 om 20:00 uur

Altijd al vragen willen stellen over de levens- en carrièrelessen van inspirerende sprekers uit het (inter)nationale hoger onderwijs, de politiek, media en uit maatschappelijke organisaties? Dat is het idee van de Utrecht College Tour! Eerder namen al sprekers als Chris Zegers, Youp van 't Hek, Alexander Pechtold, Sabrina Starke en meer plaats in de werfkelder van de Kargadoor.

De Utrecht College Tour is een initiatief van Studium Generale Hogeschool Utrecht en wordt georganiseerd samen met studentenorganisaties LeFsvj, sv Perikles, SIB Utrecht en Vidius.

Mark van der Werf (1976), beter bekend als Meester Mark, heeft op zijn 35e genoeg CEO’s en Haagse parlementariërs geïnterviewd als journalist bij het AD. Hij gooit het roer om en wordt leraar op een basisschool in de binnenstad van Rotterdam.
Na 2 jaar stopt hij in het onderwijs. Sindsdien schrijft en spreekt hij over zijn bevindingen, ervaringen van andere leerkrachten en legt hij bekende pijnpunten in het onderwijs bloot als extreme werkdruk, bureaucratie en vele extra taken die leerkrachten krijgen toebedeeld. Zijn 7e boek ‘’Juf Ans’’, wordt eind oktober uitgegeven.
Hij is vooral populair als Meester Mark op Instagram en Facebook, waar hij zijn honderdduizenden volgers vermaakt met kinderlogica, grappig en aandoenlijk ingevulde opdrachten van kinderen in het basisonderwijs.

Er zijn minder plekken in de zaal dan jullie gewend zijn, dus wees er snel bij! Reserveer je ticket hier, op Eventbrite:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-mark-van-der-werf-bij-utrecht-college-tour-123644934327

Aanvang: 20.00 uur | Entree: gratis |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ