Utregticana: Bjorn van Rozen & Van Piekeren (21.30 uur)
Laat Je Horen!

Utregticana: Bjorn van Rozen & Van Piekeren (21.30 uur)

VR 25 SEP 2020 om 21:30 uur

Utregticana is terug, Doorloopshow stijl! Hoe het werkt: Je koopt van tevoren een kaartje voor een bepaald tijdslot. In een kleine groep van achttien mensen ga je twee toffe shows van ongeveer elk 30 minuten zien. Zo kunnen we meerdere groepen verwelkomen en kan jij weer van cultuur genieten. Win win!

Ook deze keer wordt de show geopend door niemand minder dan Utreg-icoon Van Piekeren! Na deze instapper staat muzikant Bjorn van Rozen klaar met een Nederlandstalig repertoire met een sterk gevoel voor blues. Met het kopen van een kaartje steun je niet alleen Kargadoor Podium maar ook deze makers. Zo hopen we cultuur weer een plek te geven, juist in de 1,5 meter samenleving!

* Belangrijk!

- Zorg dat je in het juiste tijdslot kaartjes koopt (zie hiervoor aanvangstijd).

- We hebben plaatsen voor setjes en singles. Hierbij gaan we ervan uit dat je zelf bepaalt of je met iemand zonder 1,5 meter afstand veilig kan genieten van De Doorloopshow. Dit zijn bijvoorbeeld mensen uit hetzelfde huishouden.

- Heb je een kaartje of wil je een kaartje kopen maar heb je toch klachten? Wees verstandig en blijf thuis!- Zoals gezegd, prijs is inclusief een drankje (bier, fris of wijn). Je bestelling wordt bij ontvangst opgenomen.

Koop hier je kaarten voor de show van 21:30

Single

Setje

Aanvang: 21:30 uur | Tickets: 10,- (excl. servicekosten) |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ