Utrecht College Tour: Aisha Scheuer
Laat Je Horen!

Utrecht College Tour: Aisha Scheuer

WO 23 SEP 2020 om 20:00 uur

Altijd al vragen willen stellen over de levens- en carrièrelessen van inspirerende sprekers uit het (inter)nationale hoger onderwijs, de politiek, media en uit maatschappelijke organisaties? Dat is het idee van de Utrecht College Tour! Eerder namen al sprekers als Chris Zegers, Youp van 't Hek, Alexander Pechtold, Sabrina Starke en meer plaats in de werfkelder van de Kargadoor.

De gast voor deze eerste editie van Utrecht College Tour is Aisha Scheuer! Aisha Scheuer (37) is geboren en getogen in Arnhem. Na 15 jaren dansen, zingen en zwoegen in de kinderopvang vond ze een nieuwe uitdaging in de wereld van social media. Haar website Dit is waarom mensen op Twitter zitten is een groot succes! Ze bracht een verzamelboekje uit met tweets en helpt tussendoor ouders met hun nachtbrakende kinderen via haar coachingbureau BEWUST Kindercoaching.

De Utrecht College Tour is een initiatief van Studium Generale Hogeschool Utrecht en wordt georganiseerd samen met studentenorganisaties LeFsvj, sv Perikles, SIB Utrecht en Vidius.

Aanvang: 20.00 uur | Entree gratis | Aanmelden kan binnenkort |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ