Wat Vind Jij? - Gehoorzaamheid
Laat Je Horen!

Wat Vind Jij? - Gehoorzaamheid

DO 17 SEP 2020 om 19:30 uur

* Nieuw bij De Kargadoor! * Een avond voor discussie om polarisatie in de maatschappij tegen te gaan en mensen met verschillende meningen bij elkaar te brengen.

Behoefte om de ''andere'' kant eens te horen? Zie jij een gezonde, veilige discussie met mensen die anders naar onderwerpen kijken dan jezelf, wel zitten? Meld je dan aan voor Wat Vind Jij? We willen Utrechters de mogelijkheid geven dichterbij elkaar te komen, elkaar beter te begrijpen en misschien met nieuwe perspectieven uit je bubbel te stappen. Allemaal op een toegankelijke en veilige manier. Wat Vind Jij? is voor iedereen!

Deze editie gaat over gehoorzaamheid. In de huidige maatschappij lijkt er steeds meer wantrouwen te zijn richting de overheid en autoriteit. Het 'nieuwe normaal' blijkt niet voor iedereen in Nederland even wenselijk. In hoeverre zijn wij gehoorzaam in Nederland? Zouden wij gehoorzamer moeten zijn richting onze bestuurders of moet er juist tegengas gegeven worden om een politiestaat te voorkomen? Of kunnen we zelfs al spreken van een politiestaat?

Wat Vind Jij werkt op uitnodiging en aanmelding. We willen een diverse groep mensen bij elkaar brengen die respect hebben voor elkaar en zowel kunnen luisteren als hun perspectief laten horen. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar pr@kargadoor.nl en vertel waarom je de 17e erbij wilt zijn!

Aanvang: 19.30 uur | Gratis toegankelijk, aanmelden verplicht |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ