Utrecht in Dialoog: Groener uit de Crisis
Laat Je Horen!

Utrecht in Dialoog: Groener uit de Crisis

DO 10 SEP 2020 om 19:30 uur

Wat voor effect heeft de coronacrisis op jou gehad als het gaat om je ideeën over het milieu en duurzaamheid? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen! Live in De Kargadoor of online via Zoom. 

Vermijd je het openbaar vervoer en pak je eerder de fiets? Wil je minder gaan vliegen? Heb je meer waardering gekregen voor de natuur en het groen in je buurt? Heb je een andere vakantiebestemming gezocht? Ben je boodschappen gaan inslaan voor een langere periode? Ben je meer lokale producten gaan kopen? Ben je meer online gaan winkelen? En wat wil je hiervan vasthouden na de crisis?

We nodigen je uit om hierover in gesprek te gaan op 10 september. Deel je ervaringen, dromen en ideeën over het milieu en duurzaamheid. Kan de coronacrisis bijdragen aan een samenleving met meer oog voor duurzaamheid?

Sterker uit de crisis

Vanwege het coronavirus is ons leven er plotseling heel anders uit gaan zien. We moesten zoveel mogelijk thuisblijven en als dat kon vanuit huis werken of studeren. We maakten ons zorgen over ons werk. Het werd moeilijker familie en vrienden te ontmoeten. We moesten wennen aan 1,5 meter afstand houden van elkaar. Sinds juni zijn de maatregelen versoepeld en mag er langzaam weer wat meer. Toch blijft het virus ons leven beïnvloeden, zolang we moeten blijven oppassen en afstand houden. Hoe heb jij de coronacrisis ervaren? Ben je anders tegen dingen aan gaan kijken door jouw ervaringen tijdens de crisis? Welke veranderingen wil je vasthouden en hoe kun je dat doen?

Deze bijeenkomst is onderdeel van de dialoogserie Sterker uit de Crisis >>>

Belangrijk

  • De gesprekken zijn ‘s avonds van 19:30 tot 22:00 uur
  • De gesprekken vinden plaats in De Kargadoor of online via Zoom. Geef bij aanmelding aan of je live of online wil deelnemen.
  • Voor de gesprekken in De Kargadoor worden coronamaatregelen in acht genomen. Als het te druk wordt om in De Kargadoor mee te doen wordt je uitgenodigd om online deel te nemen.
  • Als coronamaatregelen wijzigen en dit gevolgen heeft voor de gesprekken in De Kargadoor dan laten we je dat tijdig weten.

Aanvang: 19.30 uur | gratis toegankelijk | Aanmelden via deze link |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ