Comedyhuis Club - Showcase (19.30-20.30 uur)
Ruimte voor initiatief en overleg

Comedyhuis Club - Showcase (19.30-20.30 uur)

ZA 6 JUN 2020 om 19:30 uur

Het Comedyhuis gaat het weer proberen. Een comedyshow in coronatijden: maximaal 20 mensen, strakke hygiëne en drie geweldige comedians. Een uur comedy zonder pauze om jou op te vrolijken. We gaan ervoor!

Om er voor iedereen een veilige en fijne avond van te maken zijn er wel wat hoepels waar we met z'n allen doorheen moeten springen. Niet ideaal, maar al met al beter dan wéér thuis een Jan van Haasteren-puzzel leggen!

- Kaartjes worden per stuk (1) verkocht. Je zit dus ook in je eentje met minstens 1,5 meter tussen jou en degene naast je. Als dit werkt, gaan we hierna shows organiseren waar koppels uit hetzelfde huishouden naast elkaar zitten. Stel je voor! #sexy

- Bij binnenkomst is er een checkgesprek. Daarna word je vriendelijk gevraagd om meteen door te lopen naar de bar voor een eventueel drankje. Vandaar ga je direct de zaal in. De show heeft GEEN pauze. Ook naar het toilet gaan in De Kargadoor kan niet. Dus doe dit van tevoren. Tijdens de show mag je de zaal verlaten, maar je mag dan niet terug naar binnen.

- Tussen de vroege show (19.30 - 20.30) en de late (21.30 - 22.30) uur worden de zaal en alle stoelen schoongemaakt. Ook luchten we de zaal goed door.

Vragen, opmerkingen of suggesties? Mail ons even op jurg[@]comedyhuis.nl en we doen ons beste deze te beantwoorden. Let wel: wij zijn dit ook aan het uitvogelen!

Line-up voor beide shows op zaterdag 6 juni:
Hans Gommer (MC)
Stefan Hendrikx
Felix Heezemans (HL)


Aanvang: 19.30 uur | Tickets via deze link |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ