Geannuleerd: Utrecht College Tour: Eva Cleven
Ruimte voor initiatief en overleg

Geannuleerd: Utrecht College Tour: Eva Cleven

WO 13 MEI 2020 om 20:00 uur

Altijd al inspirerende levens- en carrièrelessen willen krijgen van bijzondere sprekers uit de werelden van politiek, media, cultuur en onderwijs? Dat kan, UtrechtCollegeTour is er voor je! College Tour, maar dan op z'n Utrechts.

Met deze editie te gast: DJ en presentatrice Eva Cleven. Eva bekijkt het leven door een roze bril en wil alles een keer proberen. Het liefst tegelijk. Ze groeide al dansend en zingend op, leerde dubbele pirouettes op de dansacademie, studeerde muziekwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. De liefde voor radio kwam tijdens haar studie Nieuws & Media. Ze verzamelt vinyl sinds ze 13 is en weet alles van Cubaanse sigaren.

Het enige dat enthousiaster is dan Eva zelf, is haar haar. Eva zat in de girlband ADAM waarmee ze in 2015 te zien was bij BNN op NPO3, met een eigen reality serie.

Op dit moment is Eva Dj bij radio station FunX, zij presenteert op vrijdag, zaterdag en zondag haar eigen show. Daarnaast is zij presentatrice bij de VPRO. Eva presenteert hier items omtrent verschillende culturele festivals zoals Holland Festival, IDFA, en het Nederlands Film Festival. Ook is Eva presentatrice van 3LAB op NPO3.

Deur open: 19:30 uur | Aanvang: 20:00 uur | Ticketlink nog niet beschikbaar |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ