Lezing Tussen Sterven en Geboorte
Ruimte voor initiatief en overleg

Lezing Tussen Sterven en Geboorte

DI 10 MRT 2020 om 19:30 uur

Er is één zekerheid in dit leven: we sterven allemaal. Als je dit weet, is het dan niet verstandig om je af te vragen welke processen er plaatsvinden tussen sterven en geboorte? En hoe onze keuzes rondom sterven deze processen beïnvloeden?

Vaak levert terugkijken op ons leven geen wijsheid op, maar meer het herbeleven van gevoelens over wat je hebt meegemaakt. Als we met een ongekleurde bril, met een andere kwaliteit van ons denken, terugkijken, dan is het een leerzaam proces waarvan we veel wijzer kunnen worden. Wat doet ons weer terugkeren naar deze wereld? Waarom heeft deze wereld toch zo’n aantrekkingskracht op ons? Hoe pakken we de draad weer op? Wat er zich afspeelt tussen dood en geboorte is een veelzijdig proces. Als we meer over de toestanden tussen dood en geboorte weten, kunnen we met meer kennis van zaken het stervensproces begeleiden, zodat er minder negatieve en meer positieve karmische consequenties aan onze omgang met sterven verbonden zijn.

Deze reeks lezingen worden georganiseerd door Stichting I.S.I.S. (International Study centre for Independent Search for truth), de werkgemeenschap van The Theosophical Society Point Loma - Blavatskyhouse

Deur open: 19:00 uur | Aanvang: 19:30 uur | Entree: gratis |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ