60 jaar De Kargadoor: Laat je horen!
Ruimte voor initiatief en overleg

60 jaar De Kargadoor: Laat je horen!

VR 8 FEB 2019 om 19:30 uur

Laat je horen! In 2019 brengt De Kargadoor haar bijzondere verleden naar de toekomst. We zijn 60 jaar en vieren dit met een groots jubileum om jullie, en de rest van Utrecht, te inspireren, te verbinden en aan te zetten tot nadenken.

Met nieuwe programmering, bijzondere thema’s, toffe samenwerkingen én een keihard stemgeluid is De Kargadoor er voor de underdogs, de doeners die durven en de stemmen die net wat anders laten horen.

Op vrijdag 8 februari zetten we, na de officiële opening van het jubileumjaar door wethouder cultuur Anke Klein, de deuren open met een tof programma vol cultuur, maatschappelijke betrokkenheid en feest. 
Het programma tussen
19.30 - 20.30 is als volgt:

Utrecht College Tour: spreekt met feministisch zine Pisswife-founder Tessel ten Zweege over ondernemerschap, activisme en feminisme.

De Komijnen organiseren:

  • BoterBoter  zelfverklaard synther-songwriter maakt aanstekelijke liedjes in zijn moedertaal, die hij bijna wellustig laat klinken. BoterBoter bezingt zijn liefde, verwarring, lust voor het leven. Een lach, een traan, een emmer vaseline.
  • Danibal is hij een specialist op de mondharp, de synthesizer uit de oertijd. Zijn koffer is gevuld met instrumenten uit alle windstreken en met behulp van live loops maakt hij een heel eigen wereld van klanken: ritmisch, grappig, dan weer als een bezwerende sjamaan.
  • “In de onooglijke periferieën van de Utrechtse muziekscene werkt multi-instrumentalist Jan Schellink al tientallen jaren aan een wild inconsistent oeuvre van eenmalige geïmproviseerde optredens. “ (bron: GonzoCircus.com)
  • Dick Cools is verwarringsmonteur en zal die avond zijn opwachting maken als desillusionist Golden Balthazar.

Maak Verschil Markt! Maak kennis met de maatschappelijke organisaties die wonen in of betrokken zijn bij De Kargadoor. O.a. met Peace Bridiga International, LSZ en Kritische Studenten Utrecht.

20.30 - 23.30 OP TIJD NAAR HUIS DISCO met DJ Cutlesley en 60 jaar alternative!

Deur open en aanvang 19:30 |  Entree gratis |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ