De Komijnen XXI
Ruimte voor initiatief en overleg

De Komijnen XXI

DO 19 SEP 2019 om 20:30 uur

Een gevalletje 'je moet het zien', dit surprise-ei onder de podiumacts. De Komijnen vermaken je iedere donderdag van de maand met een frisse line-up vol creatieve makers. Van muziek tot cartoons, van theater tot opera; alles passeert het De Komijnen-podium. Allemaal even absurd!

Line-up

Maria Carlas en Mylo Cywitz: Noem het industrial opera, garage electrionic opera of wat je maar wilt. Carlas en Cywitz schotelen je een live spektakelshow voor met kostuums en visuals en ze begeleiden zichzelf op mini synth, xylofoon en mandoline.

Rob van Barneveld: Bekend van het Instagram-account Pussloose. Komt live tekenen!

Natasja van Loon: Betrokken bij Zone 5300 als boekenredacteur en zet zich in voor het beeldverhaal. Specoaal voor De Komijnen komt Natasja met een prikkelende voordracht, rode oren gegarandeerd.

Roel C. Verburg: De comedian die al jaren de podia onveilig maakt met zijn gitaar en tevens bekend is van zijn vrijdagse bijdrage aan de radioshow 'Je dag is goed' Roel gaat nieuw werk op jullie loslaten.

Radio Prima: Met Patrick Meijer en Roger Abrahams, kent inmiddels veel fans onder het Komijnen-publiek. Dit beruchte programma is ook deze keer van dfe partij met spraakmakende intervieuws

Dick Cools: Geliefd en bekend van De Science Fiction, Poppenkast, Golden Balthazar en andere onbeschrijfelijke acts, hij komt ons wederom verassen met een act.

Cartoon Box: Elke week tekent de Utrechter Joost Lieuwma van animatiestudio frame onder een cartoon box animatie. En al vanaf het begin van De Komijnen hebben wij één keer per maand de absolute primeur.

Deur open 20.00 uur | Aanvang 20.30 uur | Tickets 8,- voorverkoop via deze link | Tickets 9,- aan de deur |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ