Presentatie: Mannen & Seks
Ruimte voor initiatief en overleg

Presentatie: Mannen & Seks

DO 27 JUN 2019 om 20:45 uur

In het kader van Midzomergracht zal Jeremy Heshof, therapeut en trainer van Praktijk voor Mannen, de aanwezigen een uniek kijkje geven in de gesprekken die hij voert met mannen in zijn eigen praktijk.

Onderwerpen die voorbij komen zijn bijvoorbeeld vreemdgaan, twijfels over seksuele voorkeur, pornoverslaving, seksueel misbruik, burn-out klachten en erectieverlies. Hoe ga je als man om met het feit dat je man (of vrouw) je heeft verlaten voor een ander? En wat houdt de behandeling met het ‘Vat van Zelfwaardering’ bij een laag zelfbeeld in?

Ook bespreekt hij relatietherapie (bij man/man en man/vrouw koppels) en zal EHBO-tips bij relatiestress delen. Tijdens deze interactieve avond zal Jeremy deze thema’s bespreekbaar maken onder andere met behulp van recente filmfragmenten die hem hebben geraakt, verbaasd of doen lachen. Deze worden vertoond en vervolgens door hem nabesproken. De fragmenten zijn expliciet en dat maakt de avond enkel toegankelijk voor volwassenen. Wordt het een beladen avond gezien deze onderwerpen? Zeker niet, deze avond zal in het teken staan van positivisme en inspiratie.

Jeremy is openminded, humorvol en een voorstander van (seksuele) gelijkheid tussen mannen en vrouwen, homoseksuelen en heteroseksuelen. In het kader daarvan is hij ambassadeur van de organisatie ‘Emancipator’. Ook hier zal hij over vertellen. Laat je verrassen en inspireren over mannen en seksualiteit/intimiteit!

Deur open 20.30 uur | Aanvang 20.45 uur | Entree 5,- | Tickets zijn hier en hier te koop, of bij De Kargadoor op de avond zelf |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ