Kunstbende x Kargadoor
Ruimte voor initiatief en overleg

Kunstbende x Kargadoor

VR 7 JUN 2019 om 20:00 uur

Op vrijdag 7 juni wordt de Kargadoor omgetoverd tot een Kunstbende podium waar de regionale winnaars hun act tonen. Het programma bestaat uit optredens van de 1e, 2e en 3e prijswinnaars.

Werfkelder:
Taal - Mirthe Kruizenga schrijf al van jongs af aan. Haar proza teksten zijn gebaseerd op gebeurtenissen uit het dagelijkse leven.

Muziek - Deux Mille is een close harmony trio uit Utrecht. Ze hebben elkaar leren kennen op het Utrechts Conservatorium en schrijven samen eigen nummers, waarin ze werken met een eigen samenklank en spannende harmonieen met jazzy invloeden.

Taal - Mia Lodder schrijft spoken word teksten gebaseerd op gebeurtenissen uit het dagelijks leven, of gedachten die ze heeft gehad en verder uitwerkt tot herkenbare teksten.

Muziek - Quincy Jozefzoon speelt piano en schrijft rustige, gevoelige liedjes met jazz invloeden. In de werfkelder laat hij een aantal nummers horen.

Grote Zaal:
Dans - Isabelle wordt geinspireerd door muziek en zet haar gevoelens om in bewegingen. In de Grote Zaal laat zij een hiphop/freestyle act zien.

DJ - DJ HIDENSEEK draait in de Grote Zaal een aantal zelfgemaakte energieke nummers.

Film - Susanne Hagen doet met haar korte film een ode aan Vincent van Gogh. In deze muziekvideo, geinspireerd op verschillende werken van de grote kunstenaar, laat Susanne zien dat je mooi bent zoals je bent. In de Grote Zaal vertelt zij na vertoning van haar film alle ins en outs.

Theater - Mimi Wiggers en Fleur van der Lugt maken samen theater onder de naam Gele Regenjas. Ze kennen elkaar van de theatervooropleiding en hebben beide ambitie om naar de toneelschool te gaan. Laat je in de Grote Zaal meeslepen door hun acteerspel.

Cafe:
Expo - Mare heeft een poppencollectie gemaakt. Deze poppen staan symbool voor mensen, maar dan alleen het essentiele. Ze hebben te weinig vulling om rechtop te blijven staan en als je ze oppakt, zakken ze ineen. Het werk is een interactieve installatie. Je mag op de poppen zitten, er mee gooien, mee knuffelen, mee dansen.

Expo - Yvonne Krijgsman heeft een drietal kunstwerken gemaakt rondom het thema gelijkheid. Onderwerpen als gender, huidskleur en leeftijd zijn te herkennen in haar werk.

Hieronder een overzichtelijk blokkenschema:

Deur open 19:30 uur | Aanvang 20:00 uur | Entree: 3,60 gratis voor deelnemers van de voorronde van Utrecht |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ