Kunstbende x Kargadoor
Ruimte voor initiatief en overleg

Kunstbende x Kargadoor

VR 7 JUN 2019 om 20:00 uur

Op vrijdag 7 juni wordt de Kargadoor omgetoverd tot een waar Kunstbende podium. Tijdens deze avond zullen verschillende deelnemers van de voorronde van Kunstbende Utrecht hun talent laten zien.

 Kunstbende is een wedstrijd voor creatief talent tussen de 13 en 18 jaar. In elke regio wordt een voorronde gehouden. De winnaars van de voorronde mogen door naar de finale in Amsterdam. Op 7 juni tonen de regionale winnaars hun act in de Kargadoor. Het programma bestaat uit optredens van de 1e, 2 en 3e prijswinnaars.

Werfkelder:

TaalMirthe Kruizenga schrijft al van jongs af aan. Haar proza teksten zijn gebaseerd op gebeurtenissen uit het dagelijkse leven.

Muziek - Deux Mille is een close harmony trio uit Utrecht. Ze hebben elkaar leren kennen op het Utrechts conservatorium en schrijven samen eigen nummers, waarin ze werken met een eigen samenklank en spannende harmonieën met jazzy invloeden.

Taal - Mia Lodder schrijft spoken word teksten gebaseerd op gebeurtenissen uit het dagelijks leven, of gedachtes die ze heeft gehad en verder uitwerkt tot herkenbare teksten.

Grote Zaal:

Dans - Isabella wordt geïnspireerd door muziek en zet haar gevoelens om in bewegingen. In de Grote Zaal laat zij een freestyle hiphop act zien.

DJ - DJ HIDENSEEK draait in de Grote Zaal een aantal zelfgemaakte energieke nummers. 

Film - Susanne Hagen vertoont haar korte film 'Ode aan Vincent van Gogh'. In deze muziekvideo, geïnspireerd door verschillende werken van grootkunstenaar Van Gogh, laat Susanne zien dat je mooi bent zoals je bent. 

Deur open 19:30 | Aanvang 20:00 |  Entree €3,60,- | Tickes via deze link |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ