De Komijnen XVIII
Ruimte voor initiatief en overleg

De Komijnen XVIII

DO 18 APR 2019 om 20:00 uur

 De Komijnen, het surprise-ei onder de podiumacts, is een begrip in Utrecht dankzij hun maandelijkse optredens, iedere derde donderdag van de maand in de Kargadoor. Zij vermaken je met een flinke dosis absurdisme.
Een optreden van deze groep bevat altijd extreem eigenzinnige acts met een zeer uiteenlopende inhoud.


Het Bermuda Philharmonic Orchestra komt de dichter Patrick Bakkenes begeleiden. Bakkenes is schrijver, dichter, vormgever, onderzoeker, activist en absurdist.Tijdens De Komijnen zal hij, muzikaal begeleid door het Bermuda Philharmonic Orchestra, een poëtisch wangedrocht voordragen, getiteld: 'De creatie van de KACH!'
Bakkenes treedt regelmatig op, in verschillende hoedanigheden en in uiteenlopende gelegenheden, vaak begeleid door muzikanten, soms door voltallig orkest. Dit jaar verschijnt zijn boek 'Kantelaars van de Sixties - Twaalf interviews over de erfenis van een tijdperk' bij uitgeverij In de Knipscheer.
 
Line up
Naast het Bermuda Philharmonic Orchestra zal absurdist Ronald Oudman zijn opwachting maken. Een aantal maanden geleden speelde hij de zaal al plat met zijn uitbundige uitbeelding van de Duitse inval in de Oekraïne. Wij verheugen ons op zijn bijdrage voor De Komijnen XVIII!
- De Veluwse Mondharpmannen uit Harderwijk bespelen de mondharp, één van de oudste muziekinstrumenten ter wereld. De Mondharpmannen kunnen dit op fraaie wijze en laten verschillende exotische mondharpen horen.
 
De Komijnen kent ook een aantal ‘stamgasten’ die regelmatig hun opwachting maken. Bij editie XVIII zien we de volgende acts terug:

- Jan Schellink presenteert deze keer een TOMTOM-act
- Huisabsurdist Dick Cools gaat wederom een onbeschrijflijke act opvoeren
- Radio Prima, het radioprogramma van Patrick Meijer en Roger Abrahams, komt met spraakmakende interviews
- Ook Cartoon Box is weer van de partij met zwarte humor in een vrolijke verpakking. Cartoon Box is een serie animaties va den Utrechtse animator Joost Lieuwma. Wereldwijd worden zijn filmpjes door miljoenen fans bekeken via Youtube en Instagram.


Deur open 20.00 uur | Aanvang 20.30 uur | Tickets via deze link |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ