De Komijnen XVII
Ruimte voor initiatief en overleg

De Komijnen XVII

DO 21 MRT 2019 om 20:30 uur

De Komijnen XVII presenteert jodelkenner Bart Plantenga, The Earwurms en meer

Elke maand presenteert De komijnen een nieuw programma in De Kargadoor. Een verrassende avond met muziek, perfomances en andersoortige voordrachten. Op donderdag 21 maart ontvangt het verrassings-ei onder de podia weer een bont scala aan artiesten. Een avond voor cultuurliefhebbers die openstaan voor een diversiteit aan acts!

GASTEN BIJ DE KOMIJNEN XVII!
- Bart Plantenga is ‘’the world’s expert on yodeling’’. Hij schreef meerdere boeken over jodelen en heeft twee YouTube-yodel-kanalen. Deze ‘’turn-of-the-millennium Alan Lomax’’ laat ook bij de Komijnen gejodel van over de hele wereld horen.

- The Earwurms (foto): riot-grrrl band uit Amsterdam. Ze spelen punk, rock (and roll) & new wave sounds/noise & meer. Young, learning & ready to play!

- Ilona Verhoeven: schrijver, journalist en beeldend kunstenaar. Ze presenteerde onlangs in het licht. In deze verhalenbundel gaat Verhoeven diep in op wat fotografie met ons doet.

- Het BoterBoter Gezelschapsspel. Synter-songwriter BoterBoter was al vaker te gast met zijn muziek en spoken word, maar dit keer is hij terug met zijn grote BoterBozer gezelschapsspel! Pim Pam Pet zoals je het nog nooit speelde.

- Ook Cartoon Box is weer van de partij met zwarte humor in een vrolijke verpakking. Cartoon box is een serie animaties van Utrechtse animator Joost Lieuwma. Wereldwijd worden de filmpjes van miljoenen fans bekeken via YouTube en Instagram.


Deur open 20.00 uur | Aanvang 20.30 uur | Tickets via deze link |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ