Jazzkelder
Ruimte voor initiatief en overleg

Jazzkelder

WO 6 MRT 2019 om 19:30 uur

Diep in het hart van Utrecht vind je het best bewaarde jazzgeheim van de stad: de Jazzkelder van De Kargadoor. Iedere 1e woensdag van de maand wordt de werfkelder aan de Oudegracht omgetoverd tot heus jazzcafé waar improvisatie centraal staat. 

Deze editie wordt geopend door Sharky! Na het openingsconcert volgt een improsessie. Je bent welkom instrumenten mee te nemen en deel te nemen aan de jamsessie. Ontdek samen met andere muzikanten, de grenzeloze mogelijkheden van jazz!  

Over de openingsact:

Acht hobby muzikanten die het als een uitdaging zagen om de te gekke muziek van de jazz-fusionband Snarky Puppy te leren spelen. Zo startte eind 2017 het projec.t De onderlinge klik, het plezier in het samenspelen en de mooie mix van instrumentale en zangnummers maakten dat het project na het optreden in Brebl (Nijmegen) als tributeband Sharky is doorgegaan. In de band spelen:

Bezetting: Marcia Helleman (zang), Liesbeth (zang), Tim van Driel (trompet), Danny Matulessy (gitaar), Sjoerd Selen (toetsen/zang), Jahfed Wismans (bas), Melvyn Tombokan (percussie) en Alfaris Lawalata (drums/zang)Deur open: 19.15 uur | Aanvang: 19.30 uur | Entree: gratis |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ