Comedyhuis Club: Emiel van der Logt en Felix Heezemans
Ruimte voor initiatief en overleg

Comedyhuis Club: Emiel van der Logt en Felix Heezemans

VR 14 DEC 2018 om 19:00 uur

Soms heb je zin om comedy te kijken, maar niet om een hele avond kwijt te zijn. Daarom presenteert het Comedyhuis op vrijdag 14 december weer een Fast Show: een comedy-dubbel van twee geweldige comedians die samen een uur jou aan het lachen maken voor onze grote show diezelfde avond. 

Emiel van der Logt
Winstmaximalisatie, merkbeleving en lifestyle management: stuk voor stuk dingen waar Emiel van der Logt enorme jeuk van krijgt. Hij heeft het liever over dingen die echt belangrijk zijn: liefde, vrijheid, doen waar je zin in hebt en waar Emiel zin in heeft is... keihard lachen! Lachen om de echte relativiteitstheorie, politiek ondergoed, hybride vrouwen, karaktersquads en uiteraard piemelgrappen! Want… nemen we het leven niet veel te serieus?

Felix Heezemans
"Ik denk dat ik gewoon goed ben in klagen," zo reageerde Felix Heezemans nuchter toen hij de Publieksprijs van het Leids Cabaretfestival 2017 in de wacht sleepte. En dat typeert deze Utrechter. Want er zijn weinig andere comedians die op zo’n ontzettend grappige manier kunnen zeuren over de dagelijkse ergernissen in het leven. Bejaarden, hipster-eten of stadswachten: sommige mensen worden er alleen maar chagrijnig van, maar Heezemans wordt er chagrijnig van én schrijft er vervolgens 10 goede grappen over. Bereid je dus maar goed voor om dubbel te liggen om de absurdistische gedachten van deze verrukkelijk knorrepot.

Deur open 20:00 | Aanvang 20:30 | Tickets: 10,- via deze link  (incl. servicekosten) |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ