Fair Future Meet Up: Palmolie, vette business
Ruimte voor initiatief en overleg

Fair Future Meet Up: Palmolie, vette business

DO 29 NOV 2018 om 19:00 uur

Palmolie, een grondstof dat overal wel in lijkt te zitten; van schoonmaakmiddelen en etenswaren tot biodiesel. Om palmolieplantages aan te leggen worden er enorme stukken bos gekapt in verschillende delen van Afrika, Latijns-Amerika en Azië. Helaas blijft de vraag naar palmolie alleen maar groeien. Dit is een grote dreiging voor de nu nog bestaande bossen (en niet te vergeten de lokale bevolking die wordt verjaagd van deze stukken land).

Hoe komt het dat deze schadelijke industrie toch nog kan blijven groeien ondanks alle negatieve gevolgen voor zowel de mens als het milieu? Palmolie industrie is een booming business. Verschillende grote Nederlandse banken profiteren bijvoorbeeld van palmolie-industrie door hun investeringen. 

Deze Fair Future Meet-Up zal in het teken staan van deze vette business. Zijn investeerders, zoals banken, verantwoordelijk voor deze problematiek? Verschillende sprekers zullen deze avond aan het woord komen, gevolg door een van een interactieve discussie. We sluiten de avond af met een borrel! 

Deur open 18:30 | Aanvang 19:00 | Gratis toegang | Aanmelden via deze link |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ