Utrecht College Tour: Milou Deelen
Ruimte voor initiatief en overleg

Utrecht College Tour: Milou Deelen

WO 26 SEP 2018 om 20:00 uur

Altijd al vragen willen stellen over de levens- en carrièrelessen van inspirerende sprekers uit het (inter)nationale hoger onderwijs, de politiek, media en uit maatschappelijke organisaties? Dat is het idee van de Utrecht College Tour! Eerder namen al sprekers als Chris Zegers, Youp van 't Hek, Alexander Pechtold, Sabrina Starke en meer plaats in de werfkelder van De Kargadoor.

Tijdens deze editie is Milou Deelen te gast, bekend van haar video op Internationale Vrouwendag over dat slutshaming niet oké is. Van 2015 tot maart 2017 was ze lid van het studentencorps Vindicat, waar grappen over haar seksualiteit werden gemaakt. Ze was de hoofdpersoon in een lied dat jaarlijks werd gezongen over ‘de grootste slet van het jaar’ en was ze slachtoffer van on- en offline treiterijen. Met de video wilde ze duidelijk maken dat haar seksualiteit geen stof is voor andermans grappen.

De Utrecht College Tour is een initiatief van Studium Generale Hogeschool Utrecht en wordt georganiseerd samen met studentenorganisaties LeFsvj, sv Perikles, SIB Utrecht en Vidius.

Deur open 19:30 | Aanvang 20:00 | Entree gratis (hier aanmelden) |

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ