Nieuwjaarsduik in de Kargadoor
Ruimte voor initiatief en overleg

Nieuwjaarsduik in de Kargadoor

ZO 14 JAN 2018 om 14:00 uur

Maak kennis met het uiteenlopende aanbod van cultureel & maatschappelijk podium de Kargadoor: stand-up comedy, improvisatietheater, livemuziek, kunst, jazz en experimentele acts.       

Programma:                             

14:15 – 15:00       Comedyhuis Club Grote Zaal
14:30 – 15:00 Jazztrio Utrecht Centraal Werfkelder
15:00 – 16:00 Heug en De Komijnen Werfkelder      
15:30 – 16:10 Flunknarf improvisatietheater Grote Zaal
16:15 – 17:00 Comedyhuis Club Werfkelder
17:00 – 18:00 Jazzkelder Kargadoor Foyer
Doorlopend       - Kunst expo in foyer 
 - DJ Juan draait Spaanse tunes in de foyer

Flunknarf improvisatiecabaret: een collectief van cabaretiers, comedians en acteurs die zonder script of voorbereiding een gloeiendhete portie scetches, verhalen en liedjes uitserveren. Vól op de humor, muzikaal en volledig geïmproviseerd.
Met de Jazzkelder van de Kargadoor heeft de lange geschiedenis van jazz in de werfkelders van Utrecht een vervolg. Iedere eerste woensdag van de maand een openingsact gevolgd door een jamsessie.
De Comedyhuis Club brengt de beste stand-up comedians van Nederland naar de knuste comedy-werfkelder van de wereld: De Kargadoor. Elke dinsdag- vrijdag- en zaterdagavond.
De Komijnen een nieuw extreem eigenzinnig podium. Performances, ultrakorte verhalen, onnavolgbare muziek, animatie… Verrassende acts: van geen singer-songwriters tot geen comedy of geen poëzievoordrachten maar alles wat zich er tussenin begeeft. Laat je iedere maand weer verrassen door De Komijnen!
Heug zijn stand-up musicians Jan Schellink & Danibal met hypnotic live loops en grooves met teksten, jew's harp en nog veel meer.
Van Piekeren
speelt helaas vandaag niet i.v.m. het maken van een dubbele boeking. Vrijdag 26 januari spelen zij weer hun maandelijks avond.

De bar is open.

Aanvang 14.00 uur | Entree: GRATIS  

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ