Comedyhuis Club - Comedy Talent Award Auditie #2
Ruimte voor initiatief en overleg

Comedyhuis Club - Comedy Talent Award Auditie #2

DI 16 JAN 2018 om 20:30 uur

De vijfde editie van de Comedy Talent Award strijkt weer neer in de Comedyhuis Club in Utrecht om nieuwe comedians een kans te geven een speelplek te winnen op het Utrecht International Comedy Festival 2018. Tijdens de voorrondes moeten de deelnemers het voor elkaar krijgen om beter te zijn dan tientallen concurrenten. Vervolgens oordelen publiek en een speciale jury in de halve finale en finale wie er met de publieks- en juryprijs vandoor gaat. Spannende, knettergekke en vooral hilarische avonden dus!

De winnaars van de Comedy Talent Award (CTA) mogen spelen op het grootste stand-up comedyfestival van de Benelux: het Utrecht International Comedy Festival op vrijdag 6 en zaterdag 7 april in TivoliVredenburg. Daar delen de CTA-winnaars het podium met meer dan 50 van de grappigste comedians uit binnen- en buitenland.

LET OP
Deze voorstelling is in plaats van onze normale open mic. Hier zie je dus alléén de allernieuwste talenten in plaats van de gebruikelijke mengeling van beginnende comedians en ervaren artiesten die je op onze normale open mic ziet.

Deur open 20:00 | Aanvang 20:30 | Tickets via deze link

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ