De Komijnen! Het surprise-ei onder de podia.
Ruimte voor initiatief en overleg

De Komijnen! Het surprise-ei onder de podia.

DO 21 JUN 2018 om 20:30 uur

Het surprise-ei onder de podia ontvangt Yuri Landman, Jan Schellink, Marc van der Holst & meer
 
Op donderdag 21 juni sluiten De Komijnen hun eerste succesvolle seizoen af met een zinderende midzomeravond in de werfkelder van de Kargadoor. Gastheren Danibal en Jeroen Winkelman hebben weer een aantal artiesten geselecteerd die garant staan voor een avond vol verrassende performances. Mét wtf-garantie!
 
Het afgelopen seizoen verzorgden De Komijnen iedere derde donderdag van de maand in De Kargadoor te Utrecht een avond met absurde performances, ultrakorte verhalen, (animatie)films, onnavolgbare muziek en meer. De vaste bezoeker kent inmiddels een aantal van de terugkerende artiesten, maar iedere maand weten De Komijnen ook nieuwe acts te presenteren.

Verwacht absurde voordrachten, uitvindingen, muziek- en klankuitvoeringen met onorthodoxe instrumenten, stand-up comedians die uit hun comfort-zone gaan en zoveel meer... Niet te zwaar, ook niet te lichtvoetig maar wel uitgekookt! De avond wordt aan elkaar gepraat door de onnavolgbare Danibal!

Line up donderdag 21 juni
Donderdag 21 juni is de laatste Komijnen-avond van het seizoen. Voor deze avond hebben Danibal en Jeroen Winkelman extra uitgepakt en de volgende acts weten te strikken:
- De Utrechtse experimentele muzikant Jan Schellink heeft deze keer zijn coming out als fotograaf.
- ECCE POMO alias Luuk Ottenhof; helft van het Utrechtse synth-popduo Big Hare. Electropop. “ECCE POMO = omdat je altijd meer mist dan dat je meemaakt en omdat namen voor drag queens, racepaarden en boten uitwisselbaar zijn”.
- Yuri Landman is noise-muzikant en instrumentenbouwer voor o.a. dEUS, The Veils, Lou Barlow, Thurston Moore en Micachu and the Shapes.
- CartoonBox levert weer twee korte animaties uit de Utrechtse studio Frame Order van Joost Lieuwma, met een ongezonde dosis zwarte humor.
- Dick Cools & De Spullenmannen, voor alweer de derde aflevering van de bloedstollende serie De Science Fiction-poppenkast. De Spullenmannen maken beeldend theater en theatrale beelden vanuit een gezamenlijke voorliefde voor oude spullen.
- Marc van der Holst komt ons verblijden met kort proza uit zijn nieuwe bundel ‘Dembrandt’. Zijn zeer korte verhalen, gedichten, recepten, readymades, enz. verschijnen iedere dinsdag op de "Dag in dag uit'-pagina van de Volkskrant. Zijn debuutbundel Pyjamadagen verscheen eind 2014 bij uitgeverij Van Gennep en werd genomineerd voor de Jo Peter Poëzieprijs 2016.

Deur open 20.00 uur | Aanvang 20.30 uur | Entree: € 8,- tickets via deze link

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ