Comedyhuis Club - Showcase
Ruimte voor initiatief en overleg

Comedyhuis Club - Showcase

ZA 19 MEI 2018 om 20:30 uur

Voor het leukste avondje uit in Utrecht moet je in de Comedyhuis Club zijn, met elke zaterdag een show met de beste stand-up comedians uit binnen- en buitenland. En dat alles in het hartje van de Domstad, zodat je na een avond hard lachen kan gaan stappen in een van de vele fijne kroegjes, café’s en clubs van Utrecht.

Bij de Comedyhuis Club Showcase zie je elke week een wisselend gezelschap van 3 tot 4 topcomedians optreden die vanuit binnen- en buitenland naar Utrecht komen om met de leukste grappen het dak eraf te knallen. (En da’s best een prestatie, want de shows zijn meestal in de kelder.)

De kelder van de Comedyhuis Club staat onder comedians bekend als een van dé beste plekken voor comedy, en dat zie je terug in de kwaliteit van de comedians. Wilko Terwijn, Roel C. Verburg, Maureen Younger (UK), Berit Companjen, Stefan Pop, Leon van der Zanden, Adam Fields (UK), Harry Glotzbach, Thomas Smith (BE), Ro Campbell (AUS), Jennifer Evenhuis, Ruud Smulders, Marlon Kicken en natuurlijk Comedyhuisleden Jeroen Pater, Soula Notos, Lambert-Jan Koops, Hans Gommer, Felix Heezemans, Jurg van Ginkel, Hassan el Rahaui, Hank, Vanessa Jorissen en Ronald Smink: allemaal zijn ze regelmatig te zien in de Comedyhuis Club.

Deur open 20:00 | Aanvang 20:30 | Tickets via deze link

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ