Comedyhuis Club - Open mic.
Ruimte voor initiatief en overleg

Comedyhuis Club - Open mic.

DI 24 APR 2018 om 20:30 uur

De open mic in de Comedyhuis Club is een show met de beste comedytalenten van het land, afgewisseld met ervaren comedians die nieuwe grappen testen. De spannendste avond van de week dus, voor zowel de comedians als voor het publiek. En omdat je op één avond zo’n acht comedians te zien krijgt die allemaal een paar minuutjes spelen, zit de show vol vaart en verveelt het nooit. Bovendien is dit onze meest laagdrempelige show, want voor minder dan een tientje (9,79 euro incl. servicekosten) zit jij al op de eerste rij! (Of achteraan als je dat liever hebt...)

Buck's Loves Comedy-Deal
Wil jij eerst lekker eten en daarna genieten van onze Open Mic? Dat kan! In samenwerking met de barbecue-beesten van Buck’s BBQ House in Utrecht is er nu de Buck's Loves Comedy-Deal. Voor €17,55 kun jij voor de show begint lekker tafelen bij Buck’s en daarna van onze open mic in de Comedyhuis Club genieten. Wacht niet te lang: deze deal loopt tot dinsdag 11.00 uur.

Het enige dat jij hoeft te doen, is een Buck's Loves Comedy-Deal kaartje kopen (zo lang die nog beschikbaar zijn) en dit meenemen naar Buck’s BBQ House (Oudegracht aan de Werf 159, Utrecht). Wij geven door dat je komt. Zorg dat je er rond 19.00 uur bent, zodat je rustig kan eten en naar de Comedyhuis Club (Oudegracht 36) kan wandelen voor de show die om 20.30 uur begint. Die wandeling kost ongeveer 10 minuten.

Deur open 20:00 | Aanvang 20:30 | Tickets via deze link


Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ