Comedyhuis Club > Open Mic
Ruimte voor initiatief en overleg

Comedyhuis Club > Open Mic

DI 12 DEC 2017 om 20:30 uur

De open mic in de Comedyhuis Club is  een show met de beste comedytalenten van het land, afgewisseld met ervaren comedians die nieuwe grappen testen. De spannendste avond van de week dus, voor zowel de comedians als voor het publiek. En omdat je op één avond zo’n acht comedians te zien krijgt die allemaal een paar minuutjes spelen, zit de show vol vaart en verveelt het nooit. 
Bij de open mic zie je dus nieuw comedytalent maar ook oude rotten in het vak die hun nieuwe grappen komen testen. Omdat ze meedoen aan een roast op tv. Of omdat ze een nieuw liedje willen testen dat ze die week op de radio willen spelen. Of gewoon, omdat ze een briljant idee hadden en willen zien of het werkt…
Op de open mic van de Comedyhuis Club zie je het allemaal: nieuwe comedians die boven zichzelf uitstijgen, bekende gezichten, verse grappen en vooral… een heleboel lol!

Meedoen?
Wil je zelf eens meedoen met de open mic? Mail dan naar openmic@comedyhuis.nl. Voeg evt. een persfoto en kort c.v. toe als je nog niet eerder voor ons hebt gespeeld. Het Comedyhuis kijkt of en wanneer je langs mag komen op de open mic.

Deur open 20:00 | Aanvang 20:30 | Tickets via deze link

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ