KargaLive: Chris Sabucco (CAN) en Dutch Cassidy (NL)
Ruimte voor initiatief en overleg

KargaLive: Chris Sabucco (CAN) en Dutch Cassidy (NL)

VR 26 MEI 2017 om 20:30 uur

De Canadese singer songwriter Chris Sabucco leeft al 15 jaar niet meer in Canada. Reizend, werkend en muziek makend reist hij door Azië, Australië en Europa en haalt overal vandaan inspiratie voor zijn liederen. 
Chris maakt al muziek sinds zijn 10e; muziek was hem een manier om troost te vinden in de donkere maanden van de koude winters in Canada. Zijn liederen vertellen over hartzeer en zelftwijfel, maar met hoop op een betere toekomst; – ‘the first phrase that comes to mind when you hear his music...It's all heart.’ Onlangs heeft Chris zijn eerste EP opgenomen, “Divided Falls”. Geniet van zijn warme akoestische gitaar en zijn melodieuze stem met een groot bereik.

In de keuken van muzikale topchefs als John Hiatt, Jason Isbell, Warren Zevon en Loudon Wainwright III componeert de Nederlandse singer-songwriter Dutch Cassidy zijn eigen knapperig gebakken muzikale maaltijden. Dampend geserveerd aan een naar country en rock ’n roll hunkerend publiek.
Dutch Cassidy verkende de afgelopen 25 jaar verschillende stijlen, zoals metal, hiphop, gitaarrock en de Hollandse smartlap, maar hij verloor zijn hart voorgoed aan de Americana. Binnen dat genre schrijft hij hartverscheurende songs waarvan hij er in 2015 vier op de EP ‘Albumette’ zette.
Op zijn erelijst staan optredens op zo’n beetje alle Nederlandse podia, van gezellige buurtkroegen tot aan Tivoli en Paradiso. In augustus 2016 ontving Dutch Cassidy de ArtistSignal Top Artist Award en momenteel werkt de singer-songwriter aan een nieuw album. Zet je daarop weer schrap voor een smeuïge mix van gepeperde country en gekruide rock ’n roll. Houd Dutch Cassidy in de gaten!

Deuren open 20.00 uur | Aanvang 20.30 uur | Entree € 5,-

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ