Live in Concert: Van Piekeren + Hans Vandenburg - 'Utregticana deel 5'
Ruimte voor initiatief en overleg

Live in Concert: Van Piekeren + Hans Vandenburg - 'Utregticana deel 5'

VR 19 MEI 2017 om 20:00 uur

Een hele avond Nederlandstalige muziek in onze mooie werfkelder! Jan van Piekeren (zang) en Johan Fransen (gitaar/zang) uit Utrecht zijn 'Van Piekeren' en presenteren samen met gasten Nederlandstalige liederen: Utregticana van de bovenste plank, de schaamte compleet voorbij, dynamisch uitgevoerd in een semi-akoestische setting, met teksten van een linkse jongen die een beetje is blijven hangen. Met hun zeer eigen en gevarieerd repertoire met indringende teksten en recht uit en in het hart gaan Van Piekeren de confrontatie met het publiek aan.

Hans Vandenburg is de markante voorman van de Haagse popband 'Gruppo Sportivo'. Hij speelt daarnaast in onder anderen 'Buddy Odor Stop' en 'Dierenpark'. Twee jaar nadat Gruppo Sportivo een 'studio only' band werd, verschijnt de soloplaat 'Dig It Yourself'. Op het album staat een nummer waarvan de tekst is geschreven door Herman Brood. Vandenburg produceert ook platen van andere groepen.
De muziekcassette 'Hans Vandenburg - Zijn 25 Mooiste Demo's' ziet het daglicht. Zowel Hans Z11 als Gruppo Sportivo komen in resp. 2017 ('De Bloedverdunners') en 2018 (o.a. de concertfilm 'Last Seen Alive 281213') met nieuw materiaal.
Ondertussen speelt Hans Vandenburg zoals altijd solo door het hele land met een doorsnee van zijn kunnen. Voor dit concert wordt hij vergezeld door Jan Obbeek.


Deur open 19.45 uur | Aanvang 20.00 uur | Entree: € 5,-

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ