ALV COC Midden-Nederland +
Ruimte voor initiatief en overleg

ALV COC Midden-Nederland + "Zou jij het zijn" van Rikkert van Huisstede

DI 14 NOV 2017 om 20:00 uur

Graag nodigen we de leden van COC Midden-Nederland uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op dinsdag 14 november a.s. in De Kargadoor, Oudegracht 36 in de Grote Zaal. De vergadering begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en zal rond 22.30 uur met een borrel worden afgesloten.

AGENDA
Op de agenda staat onder andere de behandeling van het jaarplan en de begroting voor 2018. Ook zijn er bestuursverkiezingen.
De termijn van bestuursleden Jakko Geluk (penningmeester), Simon Timmerman (vicevoorzitter) en Evert van der Veen (voorzitter) verloopt. Jakko Geluk is niet herkiesbaar, vanwege het maximum aantal termijnen dat is bereikt. Evert van der Veen is ook niet herkiesbaar voor een nieuwe termijn, maar blijft als vrijwilliger o.a. betrokken bij het project Roze Wolk. Simon Timmerman is herkiesbaar voor de functie van voorzitter. Ook hopen we nieuwe kandidaat bestuurdsleden aan jullie te kunnen voorstellen.
De definitieve agenda en bijbehorende stukken voor de ALV zijn vanaf 7 november a.s. beschikbaar:
- te downloaden op www.cocmiddennederland.nl/documenten
- op te vragen via info@cocmiddennederland.nl

ZOU JIJ HET ZIJN - RIKKERT VAN HUISSTEDE
Na de ALV trakteren we jullie op ‘Zou jij het zijn’ van Rikkert van Huisstede. Hij zingt en dicht liefdevol en confronterend grenzen en hokjes omver. In zijn theaterconcert ‘Zou jij het zijn’ zingt hij liedjes van zichzelf en anderen over gender en seksualiteit, lef, hoop en vrijheid. Zijn stem is hoog als een counter tenor, dan weer krachtig als een gospelzanger en expressief als een kleinkunstenaar.
We sluiten de avond af met een feestelijke borrel om nog even stil te staan bij het afscheid, na 6 jaar, van penningmeester Jakko Geluk.

LET OP: enkel geregistreerde leden van COC Midden-Nederland kunnen stemmen tijdens de ALV en ontvangen een persoonlijke uitnodiging per mail of post. Uiteraard zijn vrijwilligers en overige belangstellenden van harte welkom. Lid worden kan via: http://www.cocmiddennederland.nl/steun-ons

Deur open 19:30 | Aanvang 20:00 | Entree gratis

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ