KargaLive: Ryder The Eagle + Amber Kamminga
Ruimte voor initiatief en overleg

KargaLive: Ryder The Eagle + Amber Kamminga

VR 20 OKT 2017 om 20:30 uur

Twee live acts op één avond:

Ryder The Eagle: dirty crooner, fierce drummer, stripped-down biker - onderweg naar de waarheid in rock’n’roll.
Vergeet wat je weet over rock’n’roll. Ryder The Eagle is onderweg en totdat je hem hebt gehoord en gezien is er niets. Sterk. Romantisch. Vuil. Handgebouwd. Dat is wat Ryder The Eagle definieert. Ryder brult als hij fluistert en huilt als hij zwijgt, met 180kmu onderweg naar de waarheid. Indie-rock songwriting zoals het in Frankrijk geboren wordt, roestig, ronkend, vals, geil.
Je zult denken aan Beck, Julian Casablancas, The Walkmen… vergeet ze. Ryder The Eagle is onderweg.

Amber Kamminga: Big dreams voor een small town girl, popsongs met attitude en nét dat Amerikaans randje.
Het is niet vreemd dat muziek uit Nashville in de smaak viel bij Amber Kamminga uit het net zo landelijke Grootebroek, populatie: 9.000. De (country)muziek van Jewel, Taylor Swift en Kacey Musgraves brachten big dreams voor de small town girl. Twee jaar lang schreef ze mooie popsongs met attitude en dat Amerikaans randje. De muzikale reis bracht haar van Groningen tot Alkmaar, van Radio1 tot 3FM en van de Uitmarkt op Museumplein tot Paradiso. Het meisje uit Grootebroek heeft zelfs in het bekende Bluebird Cafe in Nashville, Tennessee gespeeld.
De band de ze om zich heen verzamelde is warmgedraaid, haar rechtenstudie is afgerond en tussendoor vond ze nog tijd voor een tinderdate of twee. 'Getting To Know You', de eerste single van de EP 'Star-crossed Lovers', gaat over zulke avonden met iets te veel wijn en een man die te mooi is om waar te zijn.

Deur open 20.15 uur | Aanvang 20.30 uur | Entree gratis

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ