Comedyhuis Club – Eindshow Comedytalenten
Ruimte voor initiatief en overleg

Comedyhuis Club – Eindshow Comedytalenten

DI 17 OKT 2017 om 20:30 uur

Zeven weken lang werkte een groep jonge comedytalenten zich onder leiding van het Comedyhuis in het zweet om een perfecte comedy-set van 8 minuten in elkaar te zetten. En vanavond gaan we ontdekken of dat is gelukt tijdens de Eindshow Comedytalenten van de Comedyhuis Club. En jij kan daarbij zijn voor minder dan een tientje (9,79 euro incl. servicekosten)!

Stand-up comedy: het staat bij veel mensen op nummer één van de bucket list. Deze helden hebben het erop gewaagd en volgden de Comedyhuis Comedycursus. Zeven weken lang waren ze elke maandagavond op het kantoor van het Comedyhuis om grappen te verzinnen, aan te scherpen en goed uit te leren spelen. Bij de Eindshow gaan deze talenten laten zien wat ze kunnen. En dat betekent: klamme handjes, nerveuze comedians (en soms nog nerveuzere vrienden en familie in het publiek) maar vooral: mensen die hun droom nastreven en die soms boven zichzelf uitstijgen.

De Eindshow van de Comedytalenten is een unieke en humoristische avond en een absolute aanrader, want misschien zit de nieuwe Theo Maassen er wel tussen! (Maar let op: het kan ook de nieuwe Seth Gaaikema zijn. Alvast excuses als dat zo is.)

WAARSCHUWING: Deze voorstelling is in plaats van de normale open mic. Hier zie je dus alleen maar nieuwe comedians. Leuk als je van een spannend avondje uit houdt, maar als je gegarandeerd kwaliteit wil: ga dan naar onze showcase op zaterdag of een gewone open mic (met nieuwe talent én ervaren comedians).

Deur open 20:00 | Aanvang 20:30 | Tickets via deze link

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ