De Komijnen - Rare jongens die Komijnen!
Ruimte voor initiatief en overleg

De Komijnen - Rare jongens die Komijnen!

DO 28 SEP 2017 om 20:00 uur

De Komijnen komen!
We starten met een nieuw extreem eigenzinnig podium, De Komijnen. Performances, ultrakorte verhalen, onnavolgbare muziek, animatie… Uitleggen wat er allemaal komt, kan wel, maar voelt een beetje als een grap uitleggen. Daarom zeggen we, kom kijken en proef de sfeer! Als je de actiecode DEKOMIJNENKOMEN gebruikt in de voorverkoop dan krijg je 50% (!) introductiekorting. € 4,– (ipv €8,–). Zegt het voort! Haal hier je tickets!

De Komijnen laten zich omschrijven als Oebele met een beetje Hupsakee. Iedere maand verrassende acts: van geen singer-songwriters tot geen stand-up comedy of geen poëzievoordrachten maar alles wat zich er tussenin begeeft; laat je iedere maand weer verrassen door die rare jongens van De Komijnen!

Initiatiefnemers Daniel Hentschel (beter bekend als Danibal) en Jeroen Winkelman (jwFIX productions) hebben hun sporen ruimschoots verdiend in het Utrechtse culturele leven. Beiden maakten onder meer deel uit van het roemruchte Kaasschaafcollectief; de naam De Komijnen is dan ook een knipoog naar die tijd. Destijds organiseerde het Kaasschaafcollectief iedere derde donderdag van de maand de beruchte maandelijkse show FF Bijschaven in Café Flitz aan de Rozenstraat. Op dit podium kon je alles verwachten, van tenenkrommend tot briljant, overgoten met een absurdistisch sausje. Die draad pakken de Komijnen weer op: elke maand een avond vol absurde performances en acts die je niet vaak ziet.

Behalve dan de eerste aflevering op 28-9, traditiegetrouw weer iedere derde donderdag van de maand!
Acts die willen optreden op dit unieke podium kunnen contact opnemen met d@danibal.nl.

Deur open 19.45 uur | Aanvang 20.00 uur | Entree: € 8,-

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ