Live in Concert: Van Piekeren + Iris Penning - 'Utregticana deel 16'
Ruimte voor initiatief en overleg

Live in Concert: Van Piekeren + Iris Penning - 'Utregticana deel 16'

VR 29 JUN 2018 om 20:30 uur

Een hele avond Nederlandstalige muziek in onze mooie werfkelder! Jan van Piekeren (zang) en Johan Fransen (gitaar/zang) uit Utrecht zijn 'Van Piekeren' en presenteren samen met gasten Nederlandstalige liederen: Utregticana van de bovenste plank, de schaamte compleet voorbij, dynamisch uitgevoerd in een semi-akoestische setting, met teksten van een linkse jongen die een beetje is blijven hangen. Met hun zeer eigen en gevarieerd repertoire met indringende teksten en recht uit en in het hart gaan Van Piekeren de confrontatie met het publiek aan.

Iris Penning stond in de finale van de Grote Prijs van Nederland, in Paradiso, en deed mee aan de Popronde. Onlangs deelde zij het podium met Spinvis. Haar nieuwe plaat, "Spreken met Suiker" werd lovend ontvangen door o.a. muziektijdschrift OOR. 
Het is poëtische pop waarmee Iris Penning je verwelkomt in haar hersenkroeg. Vaak vrolijk, soms duister, en boven alles met een nadruk op de tekst - misschien is zij nog wel meer dichter dan muzikant.
"Spinvis knikt instemmend, Ramses Shaffy en Maarten van Roozendaal zien van bovenaf dat het goed is. Koesteren die plaat" – OOR

Deur open 19.30 uur | Aanvang 20.00 uur | Entree: € 9,- Tickets bestel je hier

 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ