Live in Concert: Senna Black + Jacques Mees
Ruimte voor initiatief en overleg

Live in Concert: Senna Black + Jacques Mees

VR 21 APR 2017 om 20:00 uur

Senna Black is ontstaan uit een liefdevolle samenwerking tussen zanger/componiste Sanne Hoeksma en tekstschrijver David Draaisma. Senna is het licht, Black de donkere kant van het leven. De muziek valt in de categorie pop/rock met af en toe country invloeden en is gericht op het ‘live’ gevoel. Met verhalende teksten over ‘getting high’, liefdesverdriet en onderweg zijn is het voornamelijk emotioneel geladen blues. Senna Black’s volwassen stem kenmerkt zich door rauwe tonen en meeslepende zang.
In 2016 kwam de EP ‘The recordings of Senna Black’ uit. Dit in eigen beheer in Frankrijk opgenomen en geproduceerde debuut werd in Nederland zowel regionaal als nationaal met enthousiasme ontvangen. Zo speelde Senna Black live bij onder meer 3FM en Radio Veronica.
3voor12.vpro.nl: ‘Een dame die soms klinkt als een zwaarlijvige, doorrookte Afro-Amerikaanse vrouw, en af en toe als Ilse De Lange - maar het beide niet is: Senna Black. Met haar diepe, volle, hese stem vult ze de zaal volledig. Haar liedjes lijken hier en daar op die van Norah Jones en bestaan uit letterlijke teksten en veel vocaal vlieg- en stuntwerk.'
Senna Black bij Giel’s ochtend programma 3FM: ‘Brengt heerlijke blues op de Speelplaats! Wauw, wauw, wauw! Ga dat checken!'

Jacques Mees is ongetwijfeld de bekendste en beste Bob Dylan vertolker van Nederland. De troubadour, bon vivant en ras entertainer neemt zijn publiek mee in de wereld van country, folk en blues. Met doorleefde zang, gitaren en mondharmonica. Op zijn cd’s staan erg fraaie originele interpretaties van Dylan songs.
Jacques zingt als Dylan en heeft de ‘looks en walk’… Wereldwijd speelt hij op Dylan Tribute Festivals en won diverse prijzen in Canada en de VS. In juni 2016 werd zijn 11e Dylan album I'll Remember You uitgebracht waarop weer een aantal niet voor de hand liggende Dylan vertolkingen staan.
Naast Bob Dylan repertoire brengt Jacques met regelmaat een album uit met eigenzinnige eigen composities. Zijn rijke muzikale historie is geworteld in traditionele folkmuziek en blues. Zijn songs zijn goudeerlijk, mooi en ontroerend. Ze geven een kijkje in zijn leven. Doorleefd en in contact met zijn ziel.

Deuren open 19.45 uur | Aanvang 20.00 uur | Entree € 5,-

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ