Agenda podium
Ruimte voor initiatief en overleg

Agenda podium


WO
12 dec
20:00
Utrecht College Tour: Aafke Romeijn
Als je haar op Twitter volgt kom je regelmatig tweets tegen die een ongezouten mening geven over woningen die op Funda te vinden zijn. Dit zorgde ervoor dat de hashtag#fundafun in het leven werd ... »
VR
14 dec
19:00 | 10,-
Comedyhuis Club: Emiel van der Logt en Felix Heezemans
Soms heb je zin om comedy te kijken, maar niet om een hele avond kwijt te zijn. Daarom presenteert het Comedyhuis op vrijdag 14 december weer een Fast Show: een comedy-dubbel van twee geweldige ... »
VR
14 dec
20:00
Weerwolven in De Kargadoor
Het is ergens volle maan en dat betekent dat de weerwolven van Wakkerdam ontwaken in de werfkelder van De Kargadoor!Vannacht veranderen enkele dorpsbewoners in verslindende weerwolven die mensen ... »
MA
17 dec
20:30 | 10,-
Comedyhuis Club - Comedy Talent Award Auditie
De zesde editie van de Comedy Talent Award strijkt neer in de Comedyhuis Club in Utrecht om beginnende comedians een kans te geven een speelplek te winnen op het Utrecht International Comedy ... »
DI
18 dec
19:30
Lezing: Wel of geen euthanasie en orgaandonatie?
De overheid vindt het belangrijk dat je na je overlijden je organen beschikbaar stelt en euthanasie is een steeds meer geaccepteerde praktijk bij ondraaglijk lijden of een ‘voltooid’ ... »
DO
20 dec
20:30 | 9,-
De Komijnen
De Komijnen komen met een 100% wtf-garantie! Elke derde donderdag van de maand strijkt dit bizarre gezelschap met jonge makers neer de werfkelder van De Kargadoor voor een avond vol absurde ... »
ZA
22 dec
20:00 | 5,-
Utregticana: Nele Mennes en Van Piekeren
Een hele avond Nederlandstalige muziek in onze mooie werfkelder! Deze avond strijkt Van Piekeren weer neer voor een avond indringend muziekgeweld. Verhalenverteller en zanger Jan van Piekeren ... »
WO
26 dec
14:00
Maria's Kerst-in
Ook deze Tweede Kerstdag verandert de werf van De Kargadoor in een sfeervolle ontmoetingsplek voor dak- en thuislozen. Met glühwein, barbecue, vuurkorven en live-muziek. Op deze ... »
VR
28 dec
20:30 | 13,-
Comedyhuis Club: Flunknarf
Improv-comedy, oftewel comedy die live ter plekke wordt bedacht door de comedians op het podium: dat is waar het om draait bij de maandelijkse show van Flunknarf in de Comedyhuis Club in ... »
WO
9 jan
19:30
Jazzkelder
Diep in het hart van Utrecht vind je het best bewaarde jazzgeheim van de stad: de Jazzkelder van De Kargadoor. Iedere 1e woensdag van de maand wordt de werfkelder aan de Oudegracht omgetoverd ... »
DO
10 jan
20:00
Bellum Poetica
Bellum Poetica is de Poetry Slam van studievereniging Awater. De winnaar van deze wedstrijd gaat door naar de halve finale van het NK-poetry slam! Zowel de publieks- als de jurywinnaar krijgen ... »
ZA
12 jan
20:00 | 5,-
De Weekend Kwis-Netflix Kwis
 Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Neen! Het zijn de mannen van Raubenschwütz Quizzen met De Weekend Kwis! Een supergezellige pubquiz én ook nog eens op de ... »
WO
16 jan
20:00
Utrecht College Tour: Nicole Buch
Altijd al vragen willen stellen over de levens- en carrièrelessen van inspirerende sprekers uit het (inter)nationale hoger onderwijs, de politiek, media en uit maatschappelijke ... »
DO
17 jan
20:30 | 9,-
De Komijnen
De Komijnen komen met een 100% wtf-garantie! Elke derde donderdag van de maand strijkt dit bizarre gezelschap met jonge makers neer de werfkelder van De Kargadoor voor een avond vol absurde ... »
ZA
19 jan
20:30 | 15,-
Comedyhuis Club - Showcase
Voor het leukste avondje uit in Utrecht moet je in de Comedyhuis Club zijn, met elke zaterdag een show met de beste stand-up comedians uit binnen- en buitenland. En dat alles in het hartje van ... »
DO
24 jan
20:15 | 10,-
Alliance Française: Varen door Frankrijk
Niks zo rustgevend als kabbelend door de Franse wateren glijden! Deze Alliance Française neemt filmmaker Queenie Reesinck je mee varen door Frankrijk. Queenie neemt je per boot mee over ... »
VR
25 jan
20:00 | 5,-
Van Hemel en Hel & Van Piekeren
Een hele avond Nederlandstalige muziek in onze mooie werfkelder! Deze avond strijkt Van Piekeren weer neer voor een avond indringend muziekgeweld. Verhalenverteller en zanger Jan van ... »
ZA
26 jan
19:00 | 10,-
Comedyhuis Club – Fast Show met Marlon Kicken
Soms heb je zin om comedy te kijken, maar niet om een hele avond kwijt te zijn. Daarom presenteert het Comedyhuis op zaterdag 26 januari weer de Fast Show: een korte comedy-show van ... »
DI
29 jan
19:30
Lezing: Holistische wetenschap
Laat de wetenschap belangrijke kennis ongebruikt liggen? Is de gebruikelijke materialistische benadering in feite niet erg beperkt? Biedt deze benadering wel een oplossing voor grote ... »
WO
30 jan
20:00
Utrecht College Tour: Andrea Maier
Tijdens het Utrecht College Tour kun je vragen stellen over de levens- en carrièrelessen van inspirerende sprekers uit de werelden van politiek, media, cultuur en onderwijs. Eerder ... »
NAAR ARCHIEF
Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ