Agenda podium
Ruimte voor initiatief en overleg

Agenda podium


DI
30 mei
20:30 | €8
Comedyhuis Club > Open Mic
Vers comedytalent bij de Open Mic! Elke dinsdagavond gaan ervaren comedians en jonge comedy talenten het podium op met nieuwe verhalen en grappen. Is het wat? Het publiek beslist! Je ziet een ... »
WO
31 mei
19:15 | gratis
Basta! infoavond: Klimaat burgerlijke ongehoorzaamheid CODE ROOD
Op 24 juni vindt de grootste burgerlijke ongehoorzaamheid actie van Nederland voor het klimaat plaats in de haven van Amsterdam genaamd CODE ROOD. Tijdens deze Basta! informatie-avond vragen ... »
WO
31 mei
20:00 | gratis
Gwen van Poorten bij Utrecht College Tour
Gwen van Poorten begon haar carrière als presentatrice in de dansscène. Voor diverse evenementen en feesten verzorgde zij de productie en de presentatie van de aftermovies. Ook ... »
DO
1 jun
19:00 | gratis
Opening expo Tessa de Geus
Wat is vrijheid? Fotografe Tessa de Geus wil haar eigen betekenis van vrijheid overdragen. Vrijheid is een veel besproken onderwerp in de media en in de kunsten, maar wat is nou de ware ... »
DO
1 jun
20:30 | €10
Punk – stand-up comedy
Punk is een stand-up comedy voorstelling over flinke eigen standpunten innemen, tegendraads zijn, de heersende normen, waarden en fatsoensregels op de hak nemen en je eigen weg gaan.Na een ... »
VR
2 jun
20:30 | €5
KargaLive: Erny Green + Track Club Party
Een vrijdagavond met muziek, geworteld in de 80s. Opener is Erny Green, Utrechtse singer-songwriter die al sinds de vroege tachtiger jaren van de vorige eeuw aan de weg timmert en juweel na ... »
ZA
3 jun
20:00 | gratis
Album Release Party - Danibal 'Kladderadatsch!'
Ahoi! Op 3 juni is het dubbelfeest. Danibal viert dan namelijk zijn 40ste verjaardag én er komt een solo-album uit: Kladderadatsch! Een album vol mondharpexploraties, ... »
ZA
3 jun
20:30 | €12,50
Comedy Talent Award Wijkentour
LET OP! Dit is een speciaal event want op deze avond komen de winnaars van de Comedy Talent Award (de grootste stand-up comedywedstrijd van Nederland) langs. Een avond vol nieuw talent dus met ... »
MA
5 jun
14:00 | gratis
Kargadoor Muziekkelder
Een hele middag vol Jazz, Utregticana en singer-songwriters in de werfkelder. Kom genieten van Jazztrio Utrecht Centraal, Van Piekeren en Dutch Cassidy. DJ Juan draait Spaanse Disco! Utrecht ... »
DI
6 jun
20:30 | €8
Comedyhuis Club > Open Mic
Vers comedytalent bij de Open Mic! Elke dinsdagavond gaan ervaren comedians en jonge comedy talenten het podium op met nieuwe verhalen en grappen. Is het wat? Het publiek beslist! Je ziet een ... »
WO
7 jun
19:30 | gratis
Jazzkelder Kargadoor
Utrecht heeft weer een jazzpodium waar op iedere eerste woensdag van de maand gejamd kan worden. Met de (nieuwe) jazzkelder van de Kargadoor krijgt de lange geschiedenis van jazz in de kelders ... »
VR
9 jun
20:15 | €5
Concert en radio-opname: Theo Mackaay
Theo Mackaay treedt op in de reeks ‘Acoustic Roots’ van de Concertzender. Theo is muzikant, schilder en beeldhouwer, hij maakt een van de bekendste beelden van Nederland: het Gouden ... »
ZA
10 jun
20:30 | €12,50
Comedyhuis Club > Showcase
De wekelijkse stand-up comedy showcase van het Comedyhuis brengt de beste comedians van Nederland naar het knuste comedy-werfkelder van de wereld: De Kargadoor. Elke zaterdag keihard lachen ... »
DI
13 jun
19:00 | gratis
Utrechts eigen geld - Ondernemersbijeenkomst Utrechtse Euro
In Utrecht hebben we een nieuwe munt: De Utrechtse Euro. We nodigen duurzame, startende en innovatieve ondernemers uit om kennis te maken met dit nieuwe geldsysteem.Is een ander soort geld ... »
DI
13 jun
20:30 | €8
Eindshow Comedy Talenten
Zeven weken lang werkten een groep jonge comedy talenten zich in het zweet om een perfecte comedy-set van 8 minuten te maken. Vanavond is het moment om deze verse geleerde kunsten aan het ... »
DO
15 jun
20:00 | €5
Literaire Levenslessen
Kan het lezen van romans je leven makkelijker of leuker maken? Dit is de kwestie waar literair talent zich deze avond over buigt. Je verwacht een interactief programma met paneldiscussie, ... »
VR
16 jun
20:30 | €5
KargaLive: Morning Daze + Surprise Act
Morning Daze is een vierkoppige band uit Utrecht die sinds 2014 bestaat. In hun soulvolle popliedjes koppelen ze een lichtvoetige feelgood-vibe aan een folky, semi-akoestische sound. De warme, ... »
ZA
17 jun
10:30 | gratis
Date aan de gracht
Heb je een licht verstandelijke beperking en homoseksuele gevoelens en vind je het leuk om op een ongedwongen manier misschien wel de liefde van je leven tegen te komen? Kom dan naar 'Date aan ... »
ZA
17 jun
20:30 | €12,50
Comedyhuis Club > Showcase
De wekelijkse stand-up comedy showcase van het Comedyhuis brengt de beste comedians van Nederland naar het knuste comedy-werfkelder van de wereld: De Kargadoor. Elke zaterdag keihard lachen ... »
MA
19 jun
20:00 | gratis
Hetero van de Homo: Hoe kleurt dit je ouderschap?
Komt je gedachte Heteropartner als Homo uit de kast in (of na) je Heterorelatie? Dan sta ja als Hetero van de Homo voor vele vragen en nieuwe zaken. Zoals:• Hoe kleurt dit je ... »
DI
20 jun
20:00 | gratis
Dinsdag Quizdag met de Transketeers
Het spits is er af. Het is bijna vrijdag en je kan nog wat winnen ook! Kom met ons quizzen en leer stiekem veel. Genderneutraal toilet op het werk? Ongepaste vragen bij het koffiezetapparaat? ... »
WO
21 jun
18:00 | €10
Workshop 'Families of choice'
Steeds meer lesbische vrouwen en homomannen kiezen voor een gezin met kinderen.In deze workshop wordt aan de hand van beeldmateriaal en praktijkvoorbeelden onderzocht welke specifieke processen ... »
WO
21 jun
20:30 | €10
Summer Gay Comedy Night
Lachen met LGBT-comedians tijdens de langste nacht van het jaar! Alweer voor het vijfde jaar presenteert MC Soula Notos 4 comedians die je een topavond zullen bezorgen. Kom ook! Hier kaarten ... »
VR
23 jun
17:30 | gratis
Happy Singing Hour met Cantate Zus & Zo
De werkweek is voorbij, tijd voor een muzikale borrel. We verwennen je met hapjes uit ons repertoire en onze keuken. Geniet, doe mee, proef de muziek en de sfeer van Cantate Zus & Zo!De ... »
VR
23 jun
20:00 | €5
Ludieke lezing over lust en littekens
Schrijver en coach Herman Cools vertelt op creatieve wijze over de zoektocht van gay mannen naar een eigen plek onder de zon. Hun verhalen over liefde, lust, verslaving, woede en intimiteit ... »
VR
23 jun
21:00 | €5
Live in Concert: Van Piekeren + verborgenBende - 'Utregticana deel 6'
Een hele avond Nederlandstalige muziek in onze mooie werfkelder! Jan van Piekeren (zang) en Johan Fransen (gitaar/zang) uit Utrecht zijn 'Van Piekeren' en presenteren samen met gasten ... »
ZA
24 jun
17:00 | gratis
Intercambio - Spaans Taalcafé
Wil je Spaans oefenen met Spaanstalige mensen? Of is Spaans je moedertaal en wil je je Nederlands bijspijkeren? De Kargadoor en taalschool El Camino bieden jou een leuke manier om je Spaans of ... »
ZA
24 jun
20:30 | €8
Comedyhuis Comedy Talenten (Eindshow Summercourse)
Elke zomer (en winter ook trouwens) sluiten de ervaren stand-up comedians van het Comedyhuis zich een weeklang ’s avonds op met talentvolle beginners om die laatste groep klaar te stomen ... »
WO
28 jun
19:30 | gratis
Critical Collective: Interactieve Lezing “The Art of the Oppressed”
Critical Collective organiseert in het kader van Indian History Month een interactieve lezing over de koloniale kunst. Muzikant en activist Pravini Baboeram zet tijdens deze avond uiteen hoe ... »
VR
30 jun
20:30 | €10
Live: Rogier Pelgrim - Read My Mind Tour
Liedjesschrijver en verhalenverteller Rogier Pelgrim gaat in juni op tour. Hij doet een reeks van drie intieme luisterconcerten. Begin maart presenteerde de zanger zijn tweede album ‘Birds ... »
NAAR ARCHIEF
Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ