Agenda podium
Ruimte voor initiatief en overleg

Agenda podium


WO
23 jan
19:00
Art and anthropology; Matter, method, medium
De afdeling Culturele Antropologie organiseert vanavond een installatie om de relatie tussen kunst en antropologie te ontdekken. In deze interactieve pop-up expositie onderzoeken we de vraag: ... »
DO
24 jan
20:15 | 10,-
Alliance Française: Varen door Frankrijk
Niks zo rustgevend als kabbelend door de Franse wateren glijden! Deze Alliance Française neemt filmmaker Queenie Reesinck je mee varen door Frankrijk. Queenie neemt je per boot mee over ... »
VR
25 jan
20:00 | 5,-
Van Hemel en Hel & Van Piekeren
Een hele avond Nederlandstalige muziek in onze mooie werfkelder! Deze avond strijkt Van Piekeren weer neer voor een avond indringend muziekgeweld. Verhalenverteller en zanger Jan van ... »
ZA
26 jan
19:00 | 10,-
Comedyhuis Club – Fast Show met Marlon Kicken
Soms heb je zin om comedy te kijken, maar niet om een hele avond kwijt te zijn. Daarom presenteert het Comedyhuis op zaterdag 26 januari weer de Fast Show: een korte comedy-show van ... »
DI
29 jan
19:30
Lezing: Holistische wetenschap
Laat de wetenschap belangrijke kennis ongebruikt liggen? Is de gebruikelijke materialistische benadering in feite niet erg beperkt? Biedt deze benadering wel een oplossing voor grote ... »
WO
30 jan
20:00
Utrecht College Tour: Andrea Maier
Tijdens het Utrecht College Tour kun je vragen stellen over de levens- en carrièrelessen van inspirerende sprekers uit de werelden van politiek, media, cultuur en onderwijs. Eerder ... »
WO
6 feb
19:30 | Gratis
Jazzkelder
Diep in het hart van Utrecht vind je het best bewaarde jazzgeheim van de stad: de Jazzkelder van De Kargadoor. Iedere 1e woensdag van de maand wordt de werfkelder aan de Oudegracht omgetoverd ... »
VR
8 feb
19:30
60 jaar De Kargadoor: Laat je horen!
Laat je horen! In 2019 brengt De Kargadoor haar bijzondere verleden naar de toekomst. We zijn 60 jaar en vieren dit met een groots jubileum om jullie, en de rest van Utrecht, te inspireren, te ... »
WO
13 feb
20:00
Utrecht College Tour: Cesar Majorana
Altijd al vragen willen stellen over de levens- en carrièrelessen van inspirerende sprekers uit het (inter)nationale hoger onderwijs, de politiek, media en uit maatschappelijke ... »
VR
15 feb
20:00
Weerwolven in de Kargadoor
Het is ergens volle maan en dat betekent dat de weerwolven van Wakkerdam ontwaken in de werfkelder van De Kargadoor!Vannacht veranderen enkele dorpsbewoners in verslindende weerwolven die mensen ... »
VR
15 feb
20:30 | 15,-
Comedyhuis Club - Showcase
Voor het leukste avondje uit in Utrecht moet je in de Comedyhuis Club zijn, met elke zaterdag een show met de beste stand-up comedians uit binnen- en buitenland. En dat alles in het hartje van ... »
ZA
16 feb
20:00 | 13,-
EKKO: Seamus Fogarty
Seamus Fogarty valt op door zijn prachtige folknummers die gepaard gaan met bizarre teksten: bergen die t-shirts stelen of vrouwen die op dinosaurussen lijken. Laat je door deze beschrijving ... »
WO
20 feb
17:00 |
Alliance Française Utrecht - Taalcafé
Zin om Frans te spreken in een gemoedelijke ambiance? Kom naar het Café Français van de Alliance Française Utrecht! Francofielen, studenten, native speakers, ... »
DO
21 feb
20:30 | 8,-
De Komijnen
De Komijnen komen met een 100% wtf-garantie! Elke derde donderdag van de maand strijkt dit bizarre gezelschap met jonge makers neer de werfkelder van De Kargadoor voor een avond vol absurde ... »
VR
22 feb
20:00 | 5,-
Angela van Leeuwen & Van Piekeren
Een hele avond Nederlandstalige muziek in onze mooie werfkelder! Deze avond strijkt Van Piekeren weer neer voor een avond indringend muziekgeweld. Verhalenverteller en zanger Jan van Piekeren ... »
WO
27 feb
20:00
Utrecht College Tour: Valerie Bisscheroux & Maud Wiemeijer
Altijd al vragen willen stellen over de levens- en carrièrelessen van inspirerende sprekers uit het (inter)nationale hoger onderwijs, de politiek, media en uit maatschappelijke ... »
NAAR ARCHIEF
Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ