Agenda podium
Ruimte voor initiatief en overleg

Agenda podium


DI
23 apr
20:00 | Gratis
KEES Masterclass: Jos Beeren
‘Service With a Smile’, het motto van een van de grootste evenementenbeveiligingsbedrijven van Europa: TSC Crowd Management. Maar hoe werkt dat dan? Wanneer is gastvrijheid nog leuk ... »
WO
24 apr
20:00 | gratis
Utrecht College Tour: Cesar Majorana
De volgende gast tijdens Utrecht College Tour is steevast elke week te zien als presentator in het jongerenprogramma “Club Hub” en heeft een vaste column op de website van &C. ... »
DO
25 apr
18:30 | gratis
Colored Qollective: de toekomst van biculturele LHBTQI+ in NL
Colored Collective komt naar De Kargadoor met een het landelijke symposium biculturele LHBTQI+. In zware tijden zoals nu is het des te belangrijker om een gezamenlijke vuist maken en elkaar op ... »
DO
25 apr
19:30 | gratis
Utrecht in Dialoog: Vrij van Kritiek (Freedom from Criticism)
Elke dag maken we nieuwe keuzes. Van welke kleren die je die dag aantrekt tot wil je wel kinderen krijgen; in hoeverre maak jij die keuze echt zelf? Hoe laten we ons leiden door wat anderen ... »
DO
25 apr
20:30 | 5,-
Ujazz: Jazz D'Lite
Ujazz is terug! Elke maand brengen we de tofste beginnende jazzacts naar de werfkelder van De Kargadoor. Deze keer is het de beurt aan D'Lite. Something old, something new, something ... »
DI
30 apr
19:30 | gratis
Lezing: Ubuntu: Ik ben, omdat wij zijn
Onze wereld is vol tegenstellingen. Het land waar je woont of vandaan komt, bepaalt hoe een ander naar je kijkt. Ondanks alle tegenstellingen kunnen wij niet zonder elkaar. Je bent namelijk een ... »
WO
1 mei
19:30 | gratis
Jazzkelder
Diep in het hart van Utrecht vind je het best bewaarde jazzgeheim van de stad: de Jazzkelder van De Kargadoor. Iedere 1e woensdag van de maand wordt de werfkelder aan de Oudegracht omgetoverd ... »
DI
7 mei
19:30 | 5,-
Dramabar (HKU)
Twee avonden Dramabar, twee avonden verrassende optredens, twee avonden waarop jij je eigen theateravond kan samenstellen. Een afstudeer evenement door Christa Hoefakker & Ilze Versloot ... »
WO
8 mei
19:30 | 5,-
Dramabar (HKU)
Twee avonden Dramabar, twee avonden verrassende optredens, twee avonden waarop jij je eigen theateravond kan samenstellen. Een afstudeer evenement door Christa Hoefakker & Ilze Versloot ... »
WO
8 mei
19:30 | gratis
KargaCinema: NO
Wat betekent vrijheid voor Nederland, waar democratie en je stem laten horen een gegeven is? Met belangrijke verkiezingen in maart en mei is 2019 een bijzonder jaar waar de toekomst van Europa ... »
DO
9 mei
19:30 | Gratis
Basta!
Elke tweede donderdag van de maand presenteert KSU een Basta! Basta! is een organisatie die sinds 2007 maatschappijkritisch debat in Utrecht voert. Basta! brengt mensen samen om te ... »
DO
9 mei
20:00 | 7,-
Culture Vultures: Yank & Selim
Culture Vultures: Yank & Selim Two songwriters of Istanbul’s alternative music scene Yank & Selim are merging powers in lowlands. Rearranging and performing ... »
ZA
11 mei
20:30 | 7,50
La Noche Española met Camaleón
La Noche Española met Camaleón De Spaans-Nederlandse groep Camaleón komt naar De Kargadoor met een mix van Flamenco en intieme, akoestische Spaanse songs. Eerder ... »
MA
13 mei
12:30 | 5,-
Kargalunch!
Ben je een buurvrouw of buurman en zit je alleen thuis? Werk je als ZZP'er thuis of in een koffiezaakje en heb je wel wat behoefte aan een leuk gesprek? Kom tussen de middag lunchen bij De ... »
DO
16 mei
20:30 | 8,- (online vvk) 9,- aan de kassa
De Komijnen XIX
De Komijnen, het surprise-ei onder de podiumacts, is een begrip in Utrecht dankzij hun maandelijkse optredens, iedere derde donderdag van de maand in de Kargadoor. Zij vermaken je met een flinke ... »
WO
22 mei
20:00 | Gratis
Utrecht College Tour
Tijdens het Utrecht College Tour kun je vragen stellen over de levens- en carrièrelessen van inspirerende sprekers uit de werelden van politiek, media, cultuur en onderwijs. Eerder namen ... »
DO
23 mei
20:30 | 5,-
Ujazz: The Moontori's
Ujazz is terug! Elke maand brengen we de tofste beginnende jazzacts naar de werfkelder van De Kargadoor. Deze editie strijkt The Moontori's neer in Utrecht. De band "The Moontori's" is ... »
VR
7 jun
20:00 | 3,60
Kunstbende x Kargadoor
Op vrijdag 7 juni wordt de Kargadoor omgetoverd tot een waar Kunstbende podium. Tijdens deze avond zullen verschillende deelnemers van de voorronde van Kunstbende Utrecht hun talent laten zien. ... »
NAAR ARCHIEF
Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ