Agenda podium
Ruimte voor initiatief en overleg

Agenda podium


WO
15 aug
19:00
Maria's Kerst-In
De negentiende editie van Maria's Kerst-In vindt dit jaar, voor de eerste keer, in de zomer plaats! Ook tijdens de zomer kunnen dak- en thuislozen alle hulp gebruiken. Maria's Kerst-In biedt ook ... »
DI
28 aug
18:00
Ultieme Utregse Woord
Dâkhaos, (agtelijke) gladiool, wijffie, waor, jochie; wat wordt het ultieme Utregse woord? Van de 2562 inzendingen met ruim 250 verschillende woorden zijn er vijf woorden uitgekozen voor ... »
ZA
1 sep
20:30
Comedyhuis Club Showcase: opening nieuwe seizoen
Voor het leukste avondje uit in Utrecht moet je in de Comedyhuis Club zijn, met elke zaterdag een show met de beste stand-up comedians uit binnen- en buitenland. En dat alles in het hartje van ... »
DI
4 sep
20:30 | 10,-
Comedyhuis Club - Open Mic
De Open Mic-avond in de Comedyhuis Club is een show met de beste comedytalenten van het land, afgewisseld met ervaren comedians die nieuwe grappen testen. De spannendste avond van de week dus, ... »
WO
5 sep
19:30
Jazzkelder Kargadoor
Diep in het hart van Utrecht vind je het best bewaarde jazz-geheim van de stad: de Jazzkelder van de Kargadoor. Iedere 1e woensdag van de maand wordt de werfkelder aan de Oudegracht omgetoverd ... »
DO
6 sep
20:00 | 10.-
James Walker & Youri Lentjes
De Britse singer-songwriter James Walker stopt tijdens zijn Europese tour in Utrecht voor een show in onze werfkelder! Na te hebben getoerd als pianist, co-schrijver en medewerker voor Adam ... »
VR
14 sep
20:30 | 5,-
UJazz: Scotch & Water
Scotch & Water is een energieke, ‘Jazzy Blues’ band, bestaande uit enthousiaste muzikanten met een uiteenlopende muzikale achtergrond. Op het repertoire staan zowel bekende ... »
ZA
15 sep
14:00
Uitfeest: Kargadoor Festival
De Kargadoor opent het culturele seizoen met een knaller: het Kargadoor Festival! Tijdens dit minifestival krijg je een voorproefje van wat er dit seizoen allemaal te beleven is in de ... »
DO
20 sep
20:30 | 8,-
De Komijnen XI
De Komijnen komen met een 100% wtf-garantie! Vanaf september zijn ze iedere derde donderdag van de maand weer te vinden in de Kargadoor voor een avond vol absurde performances, ultrakorte ... »
VR
12 okt
20:30 | 5,-
UJazz: LeftChannel
LeftChannel waagt zich al 30 jaar aan onverwachte jazzstandards en jazzy popnummers waarbij moderne helden als John Scofield en Bruut niet zelden voorbij komen. Vanavond strijkt de band neer in ... »
NAAR ARCHIEF
Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ