Agenda podium
Ruimte voor initiatief en overleg

Agenda podium


WO
28 aug
17:00 | gratis
Cafe Fran├žais
Zin om Frans te spreken in een gemoedelijke ambiance? Kom naar het Café Français van de Alliance Française Utrecht! Francofielen, studenten, native speakers, ... »
WO
28 aug
20:30 | 10,-
Comedyhuis Open Mic met Peter Pannekoek
De Open Mic in de Comedyhuis Club is een show met de beste comedytalenten en ervaren comedians die samen nieuwe grappen testen. De spannendste avond van de week dus, voor zowel de comedians als ... »
ZA
31 aug
13:30 | gratis
Bijeenkomst 'Haal Meer Uit Je Dyslexie'
Dyslexie blijkt vaak samen te gaan met bepaalde talenten, maar zie jij ze in? Deze bijeenkomst is er om te praten over welke krachten en talenten je hebt en hoe je deze juist verder kan ... »
DI
3 sep
20:30 | 10,-
Comedyhuis Club - Open Mic
De Open Mic van de Comedyhuis Club is een show met de beste comedytalenten van het land, afgewisseld met ervaren comedians die nieuwe grappen testen. De spannendste avond van de week dus, voor ... »
WO
4 sep
19:30 | gratis
Jazzkelder
Diep in het hart van Utrecht vind je het best bewaarde jazzgeheim van de stad: de Jazzkelder van De Kargadoor. Iedere 1e woensdag van de maand wordt de werfkelder aan de Oudegracht omgetoverd ... »
DO
5 sep
20:30 | 5,-
Ujazz - Topfusion
Ujazz is terug! Elke maand brengen we de tofste beginnende jazzacts naar de werfkelder van De Kargadoor. Met deze maand: Topfusion! Dit jazz/funk/fusion trio speelt zowel bekende stukken als ... »
MA
9 sep
12:30 | gratis
KargaLunch
Ben je een buurvrouw of buurman en zit je alleen thuis? Werk je als ZZP'er thuis of in een koffiezaakje en heb je wel wat behoefte aan een leuk gesprek? Kom tussen de middag lunchen bij De ... »
ZO
15 sep
13:00 | gratis
Uitfeest: Laat Je Horen! Opening culturele seizoen
Het is de start van het nieuwe culturele seizoen en De Kargadoor komt in Aksie! Doe je mee? Tijdens dit Uitfeest geven we een voorproefje van wat er dit seizoen allemaal te beleven valt in De ... »
DI
17 sep
19:30 | gratis
Lezing: Religie, Filosofie en Wetenschap
Religie, filosofie en wetenschap lijken tot tegengestelde inzichten te leiden. We beschouwen ze vaak als afzonderlijke vakgebieden, maar zijn ze dat ook werkelijk? Bieden ze niet elk een ... »
DO
19 sep
20:30 | 8,-
De Komijnen XXI
Een gevalletje 'je moet het zien', dit surprise-ei onder de podiumacts. De Komijnen vermaken je iedere donderdag van de maand met een frisse line-up vol creatieve makers. Van muziek tot ... »
DI
24 sep
20:00 | gratis
De Slag om Amelisweerd: Toen en Nu
De Slag om Amelisweerd: Toen en Nu.  Filmscreening en gesprek De bosbezetting in Amelisweerd in de jaren ’80 om de aanleg van de A27 tegen te houden, was de eerste bosbezetting in ... »
WO
25 sep
19:30 | gratis
Utrecht College Tour
Altijd al inspirerende levens- en carrièrelessen willen krijgen van bijzondere sprekers uit de werelden van politiek, media, cultuur en onderwijs? Dat kan, Utrecht College Tour is er ... »
NAAR ARCHIEF
Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ