♫ KargaLive: Tip Jar
Laat Je Horen!

♫ KargaLive: Tip Jar

Elke vrijdag live muziek. Vanavond de welbekende "Ramble-on" avond met Eric Devries. Eric presenteert Tip Jar, een muzikaal project van Bart de Win en Arianne Knegt.

Ze zongen al samen op Bart's solo albums en dat beviel zo goed dat ze ruimte wilden maken voor een duo project. Ze begonnen samen te schrijven en besloten de liedjes zo puur en eerlijk mogelijk op te nemen, waarbij de essentie en het karakter van het liedje centraal staat.

Bart de Win speelde jarenlang in de Vaste Mannen van Gerard van Maasakkers alvorens hij zich liet inspireren door de Americana en dacht aan een eigen solo carrière.

In oktober 2009 kwam 'The simple life' uit, een album met 15 originele liedjes, bij Rough Trade. Producer was de bekende Britse muzikant Gilad Atzmon. In january 2011 volgde de release van 'Little world' bij Munich Records. 'Little world' werd geproduceerd door Walt Wilkins. Het album werd geheel in Austin, Texas opgenomen, met Texaanse muzikanten als The Mystiqueros, Scrappy Jud Newcomb en Kim Deschamps.

Luister hier naar Tip Jar op Bandcamp.

KargaLive
Elke vrijdag live muziek met ongekende en vernieuwende artiesten. Zowel singer-songwriters, akoestische bands als elektronische acts zullen de revue passeren. Daal neer in de sfeervolle kelder van de Kargadoor en laat je verrassen want op deze avond is alles mogelijk.

Deur open: 20.00 |Aanvang: 20.30| Entree: 5 euro 

Pagina delen:

Oudegracht 36
3511 AP Utrecht
030 - 231 0377
info@kargadoor.nl

webdesign » SPRANQ